Bugun...

Geliboluspor Baraj Maçına Kaldı

facebook-paylas
 Tarih: 15-04-2019 15:52:58

Geliboluspor Baraj Maçına Kaldı

2018-2019 Çanakkale Süper Amatör Ligini tüm sezon boyunca lider geçiren Pazar günü deplasman maçına çıktı. Çan’da, Yeni Çanspor ile karşılaşan Geliboluspor karşılaşmadan beraberlik ya da galibiyet alamadı.
Geliboluspor, Pazar günü oynadığı Yeni Çanspor maçında galibiyet alsaydı şampiyonluğunu ilan edecekti. Son dakikada gelen gol, Geliboluspor ağlarıyla buluştu. Tüm sezon boyunca çok başarılı oyun sergileyen Geliboluspor, Yeni Çanspor’a takıldı. Çanakkale  Süper Amatör Liginde (SAL) haftaya üç puan önde ve birinci sırada giren Geliboluspor deplasmanda, uzatma dakikalarında yediği golle Yeni Çanspor’a 2-1 yenildi.
Gelibolusğort deplasmanda oynadığı maçta ilk yarıyı 1-0 yenik bitirdi. Maçın 60’ıncı dakikasında Geliboluspor oyuncusu Selahattin topu Yeni Çanspor ağlarıyla buluşturunca durumu eşitledi. Maçın normal süresi 1-1 bitti. 6 dakika uzatma süresi verilen maçın son dakikasında Geliboluspor gol yedi. Son dakikaya kadar şampiyonluğun sevincini yaşayan Geliboluspor taraftarı büyük üzüntüye kapıldı. Ligin ikinci sırasında olan Bozcaadaspor, Pazar günü oynadığı maçta Gökçeadaspor’u 6-2 yenerek, Gelibolusğor ile puanını eşitledi.
Yeni Çansppor’a yenilen Geliboluspor, Gökçeadaspor’u yenen Bozcaadaspor BAL ligi için baraj maçı oynayacak. Baraj maçı sonunda bir üst lige çıkacak olan takımın belirleneceği karşılaşma tarafsız sahada yapılacak.
Geliboluspor ve Bozcaadaspor 2018-2019 sezonunda karşılaştığı maçlarda;
Geliboluspor - Bozcaadaspor :2-0
Bozcaadaspor - Geliboluspor: 3 -1 sonuçlar aldı.
Haber: Mehmet BOZKURT

  Bu haber 504 defa okunmuştur.
Etiketler

  YORUMLAR YORUM YAP | 0 Yorum
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER YEREL HABER Haberleri
  HABER ARA
nöbetçi eczaneler
  HABER ARŞİVİ
  HAVA DURUMU
  ANKET Tüm Anketler
Web sitemize nasıl ulaştınız?
  NAMAZ VAKİTLERİ
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI