Bugun...

Geliboluspor’da Olağanüstü Kongre Yapılacak

Geliboluspor Kulübü Başkanı gazetemize açıklamalarda bulunarak, olağanüstü kongre kararı aldıklarını belirtti. Can, kulüp başkanlığı görevini bırakmasının, Geliboluspor’un şampiyonluğu kaçırması ile ilgili olmadığını ve daha önceden alınan bir karar olduğunu belirtti.
facebook-paylas
 Tarih: 06-05-2019 06:42:16

Geliboluspor’da Olağanüstü Kongre Yapılacak

İlçemiz spor kulüplerinden Geliboluspor, bu yıl çok başarılı bir sezon geçirdi. Geliboluspor Futbol takımı 2018-2019 sezonunda Süper Amatör Liginde şampiyonluk maçına kadar yükseldi. Geliboluspor Kulübüne bağlı diğer spor dallarında da birçok başarı yakalayan kulüp, olağanüstü kongreye gitme kararı aldı.
Geliboluspor Kulübü Başkanı Mevlüt Can gazetemize açıklamada bulunarak, olağanüstü kongre kararı aldıklarını ve yeniden aday olmayacağını açıkladı. Can yaptığı açıklamada; “Geliboluspor Kulübü Başkanlığı yönetimimizin  olağan kongresine daha 1 yıl var ama yönetim kurulu olarak olağanüstü kongre kararı aldık. Geliboluspor olağanüstü kongresi 16 Haziran’da yapılacak, eğer çoğunluk sağlanamazsa 30 Haziran’da ikinci defa olağanüstü kongre toplantısı düzenlenecek” dedi.
Tekrar aday olmayacağını belirten Can; “Olağanüstü kongrede tekrar aday olmayacağım. Kongreye kadar görevime devam edip, kongrede seçilen yeni başkana görevimi devredeceğim. Biz buraya kadar Geliboluspor’u getirdik. İyi yaptık, kötü yaptık takdir kamuoyunun.
Daha 1 yıl yönetim süremiz var ama bizim gördüğümüz Geliboluspor’da bir kan değişikliğine ihtiyaç var. Bu yıl emek sarfettik ve sonuçta çok büyük bir hayal kırıklığı yaşadık. Bunun üzerine toparlanmamız da zor olur. Geliboluspor için hayırlı olsun” dedi.
Geliboluspor Kulübü Başkanı Mevlüt Can görevi bırakma kararının Geliboluspor’un şampiyonluğu kaçırması nedeniyle alınmış bir karar olmadığını belirterek; “Bizim görevi bırakma kararımız, yeni alınmış ve Geliboluspor’un şampiyonluğu kaçırması ile ilgili değil. Biz görevi bırakma kararını, Kasım ayında gerçekleştirdiğimiz yönetim kurulu toplantısında aldık. Toplantıda ben bu yıl sonuç ne olursa olsun bırakacağımı belirtmiştim. Sürecin çok yıpratıcı olması, kendimizden ve ailemizden çok fazla zaman verdik. Geliboluspor’un şampiyonluğu kaçırmasının, bizim görevi bırakmamızda direkt etkisi yok. Tabiki şampiyon olunsaydı daha farklı olabilirdi, daha farklı bir konsept ile Geliboluspor taraftarının karşısına çıkılabilirdi. Ama benim başkanlığı bırakma kararım daha öncesinden geliyor.
“Geliboluspor eğer bir üst lige çıkabilseydi, maddi ve fiziki olarak bunu karşılayabilecek güçte miydi” sorumuza Başkan Can’ın Geliboluspor’a olan inancı ve güveninin çok yüksek olduğunu belirterek; “Geliboluspor tabiki bunu karşılardı. Futbolda herşey anlık, kazandıkça daha iyi noktaya gidersin, kaybettikçe daha geri bir noktaya gidersin. Ben Geliboluspor’un bir üst ligde çok iyi işler çıkarabileceğine inanıyorum” dedi.
Can açıklamasının devamında Geliboluspor’un taze kana ihtiyacını olduğunu belirtti. Can kongrede aday çıkmazsa da görevlerine devam edeceğini, Geliboluspor’u asla boş bırakmayacaklarını belirtti. Geliboluspor’un sadece tek dalda olmadığını bir çok dalda sporcularının olduğunu belirten Can; “Geliboluspor sadece futbol takımından oluşmuyor. Okçuluk, basketbol, triatlon, küçük takımlar gibi birçok spor dalında aktif bir kulüp. Tüm dallarda sporcularımız büyük başarılar elde ediyor. Biz Geliboluspor Kulübü olarak, her zaman kulübün daha iyi seviyelerde, daha dinç bir kulüp olması için çalıştık ve her zaman aynı çalışmalarımız devam edecek” dedi. 
Haber: Mehmet BOZKURT

  Bu haber 501 defa okunmuştur.
Etiketler

  YORUMLAR YORUM YAP | 0 Yorum
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER YEREL HABER Haberleri
  HABER ARA
nöbetçi eczaneler
  HABER ARŞİVİ
  HAVA DURUMU
  ANKET Tüm Anketler
Web sitemize nasıl ulaştınız?
  NAMAZ VAKİTLERİ
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI