Bugun...

'Görevimiz Yemek' Ekibi İlçemizde

'Görevimiz Yemek' adlı programın çekimleri için yemek kültürü yazarı Mehmet Yaşin ve Teoman Hünal Gelibolu’ya geldi. İkili ilçemizin meşhur tatlarına baktı.
facebook-paylas
 Tarih: 05-11-2020 19:01:49

'Görevimiz Yemek' Ekibi İlçemizde

Bir televizyon kanalında yayınlanan 'Görevimiz Yemek" adlı programın çekimleri için ilçemize gelen yemek kültürü yazarı ve program yapımcısı Mehmet Yaşin ve Teoman Hünal programda Gelibolu’da eşsiz lezzetlerini tanıttı.

Türkiye'nin önemli yemek kültürü yazarı ve program yapımcısı Mehmet Yaşin ve Teoman Hünal bir televizyon kanalında yayınlanan "Görevimiz Yemek" adlı programın çekimleri için ilçemize geldi. Gastronomi alanında ünlü hemşehrimiz Müge Akgün’ün yönlendirmesi ile ilçemize gelen ve ilçemizdeki meşhur lezzetleri tadan Mehmet Yaşin ve Teoman Hünal, ilk olarak ilçemizin tarihi peynir helvacısı Zafer Peynir Helvacısını ziyaret etti.

Zafer Peynir Helvacısının 3’üncü nesil torunları Süleyman Burak Batır ve Berk Batır ile kuruluşlarının tarihçesi üzerine uzun sohbetler etti. Ünlü gurmeler daha sonra tarihi meşhur peynir helvasının yapılışını muftakta izledi ve tadına baktı.

İlçemizin meşhur tadlarını bakmaya devam eden ünlü gurmeler, daha sonra kızlı balık olarak meşhur olan Selahattin Kemerli konservelerinin tadına baktı. Aygül Kemerli Ersoy tarafından Selahattin Kemerli konserverlerinin tarihi hakkında konuşan gurmeler, tuzlu balıkların tadına bakmayı da ihmal etmedi.

İlçemizin meşhur restorantlarından biri olan Gelibolu Balık Restaurant’ı da ziyaret eden ünlü gurmeler Mehmet Yaşin ve Teoman Hünal, restaurant sahipleri Barbaros ve Ülfet Tan’ın tanıttığı balık ve meze çeşitlerinin tadına baktı.

Haber: Cevriye ŞAHİN

  Bu haber 2159 defa okunmuştur.
Etiketler

  YORUMLAR YORUM YAP | 0 Yorum
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER YEREL HABER Haberleri
  HABER ARA
nöbetçi eczaneler
  HABER ARŞİVİ
  HAVA DURUMU
  ANKET Tüm Anketler
Web sitemize nasıl ulaştınız?
  NAMAZ VAKİTLERİ
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI