Bugun...

GöRME ENGELLi öĞRENCiLERE BANDO SüPRiZi

Gelibolu Yahya Çavuş Görme Engelliler Okulu öğrencilerine sabah Evreşe Belediyesi tarafından kahvaltı organize edildi öğleden sonra ise 2. Kolordu Bölge bandosu tarafından süpriz yapılarak okulda konser verildi.
facebook-paylas
 Tarih: 04-12-2018 06:07:12

GöRME ENGELLi öĞRENCiLERE BANDO SüPRiZi

Dünya Engelliler Günü olması nedeniyle, 2. Kolordu Komutanlığına bağlı olan Bölge Bandosu Yahya Çavuş Görme Engelliler Okulunda öğrencilere bir konser verdi.
Bandonun konserini dinleyen Görme Engelli öğrenciler, bazı şarkılarda ortaya çıkarak doyasıya oynadılar. Okul Müdürü Ali Demirdağ, "Kolordumuzun bu güzel jesti karşısında duygulanmamak elde değil. Böyle anlamlı bir günde bu yavrularımız değişik bir gün yaşadılar. Önce dinlediler, sonra oynadılar ve çok mutlu oldular. Çok teşekkür ediyorum" dedi.
Belediye Başkanı Mustafa Özacar’da konser öncesi belediye meclis üyeleri ile birlikte okulu ziyaret ederek öğrencilere hediyeler verdiler. Özacar yaptığı açıklamasında; “3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla; bölgemizin tek görme engelli okulu olan Yahya Çavuş Okulumuzu Belediye Meclis Üyesi arkadaşlarımızla birlikte ziyaret ettik. Empati, sevgi ve dayanışma ile hayattaki tüm engelleri kaldıracağız” dedi.

  Bu haber 900 defa okunmuştur.
Etiketler

  YORUMLAR YORUM YAP | 0 Yorum
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER YEREL HABER Haberleri
  HABER ARA
nöbetçi eczaneler
  HABER ARŞİVİ
  HAVA DURUMU
  ANKET Tüm Anketler
Web sitemize nasıl ulaştınız?
  NAMAZ VAKİTLERİ
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI