Bugun...

Hospıtacar Oto Ekspertiz Açıldı

facebook-paylas
 Tarih: 25-05-2019 16:05:47

Hospıtacar Oto Ekspertiz Açıldı

İlçemizde ikinci el araç alım satımında ihtiyaç duyulan, oto ekspertiz raporu alabileceğiniz Hospitacar Oto Ekspertiz açıldı.
İkinci el otomobil satışlarında kilometre düşürme, aracın hasarını gizleyerek satma gibi nedenlerle tüketicilerin yaşadığı sorunlara karşı bir takım yenilikler getiriliyor. Bu sıkıntıları gidermek amacıyla Gümrük ve Ticaret Bakanlığı tarafından hazırlanan tasarıyla 1 Ağustos 2019'dan itibaren ikinci el araç alım satım işlemlerinde gerekli belgelere yetkili ekspertiz merkezi raporunun da eklenmesi zorunlu hale geliyor.  
Muayene öncesi son kontrol ve araç alım satımında ihtiyaç duyulan güvenilir oto ekspertiz ihtiyaçlarınız için Özcan Güçlü, Aycan Güçlü ve Atilla Güçlü’nün hizmete açtığı Hospıtacar Oto Ekspertiz, ilçemizde vatandaşları Çanakkale veya Keşan’a gitmekten kurtarıyor. Zaman ve ekstra ücretten vatandaşları kurtaran Hospıtacar Oto Ekpertiz, uzman kadro ve son teknoloji cihazları ile Geliboluluların hizmetinde. Gelibolu’ya hizmet vermek için çalıştıklarını belirten Özcan Güçlü; “Gelibolululara hizmet için çalışıyoruz. Vatandaşların hem zaman kaybı hem de maddi olarak daha az masraf yapmalarına gerek kalmadı. Önceden olduğu gibi Çanakkale ya da Keşan’a gitmeye gerek yok. Zamanınız size kalacak. Yeni açılış yaptığımız için, açılışa özel kampanya yaptık ve yılsonuna kadar tüm kontrollerimiz 100 TL” dedi.
Sanayi Sitesinde yeni açılan Hospıtacar Oto Ekspertiz, son teknoloji cihazlar ile; kaporta boya, değişen parçaları, motor performansı dyno testi, obd elektronik kontroller, yanal kayma testi, süspansiyon testi, fren testi, lift üzerinde mekanik alt kontroller, kaput içi mekanik kontroller, lastik durum kontrolü, akü durum kontrolü, iç-dış kondisyon, klima kontrolü ve silindir kaçak destek kontrolü yapılıyor.
Haber: Cevriye ŞAHİN

  Bu haber 832 defa okunmuştur.
Etiketler

  YORUMLAR YORUM YAP | 0 Yorum
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER YEREL HABER Haberleri
  HABER ARA
nöbetçi eczaneler
  HABER ARŞİVİ
  HAVA DURUMU
  ANKET Tüm Anketler
Web sitemize nasıl ulaştınız?
  NAMAZ VAKİTLERİ
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI