Bugun...

İlçe İdare şube başkanları toplantısı yapıldı

5442 Sayılı İl İdaresi Kanunu’nun 40. maddesi gereğince, 2018 yılı İlçe İdare Şube Başkanları toplantısının ikincisi yapıldı. Öğretmenevi’nde düzenlenen toplantı, Kaymakam Hakan Kılınçkaya başkanlığında, İlçe İdare Şube Başkanları Toplantısı’na, ilçemizde faaliyet yürüten kamu kurum ve kuruluşlarının şube başkanları katıldı.
facebook-paylas
 Tarih: 06-12-2018 06:35:25

İlçe İdare şube başkanları toplantısı yapıldı

5442 sayılı İl İdaresi Kanununa göre her yıl İlçe Kaymakamı başkanlığında yapılan İlçe İdare Şube Başkanları Toplantısı ve İlçe ekonomik toplantısının ikincisi dün Öğretmenevin’de yapıldı. Toplantıya ilçe Kaymakamı  Hakan Kılınçkaya ve ilçemizde bulunan kamu kurum ve kuruluşlarının daire amirleri katıldı. Toplantıda kamu kurumları tarafından vatandaşlarımıza sunulan kamu hizmetlerinin daha etkili ve hızlı olması için yapılması gerekenler, kurumlar arası iletişim, kurumlarımız tarafından ilçemizde yapılacak çalışmalar ve gündemdeki diğer konular görüşüldü.
Toplantıda çeşitli kanunların tatbikatı üzerinde görüşülerek, bu güne kadar yapılan ve bundan sonra yapılacak çalışmalar hakkında değerlendirilmelerde bulunularak, hizmetlerin daha etkin ve verimli bir şekilde yürütülmesi hususunda kararlar alındı.

  Bu haber 828 defa okunmuştur.
Etiketler

  YORUMLAR YORUM YAP | 0 Yorum
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER YEREL HABER Haberleri
  HABER ARA
nöbetçi eczaneler
  HABER ARŞİVİ
  HAVA DURUMU
  ANKET Tüm Anketler
Web sitemize nasıl ulaştınız?
  NAMAZ VAKİTLERİ
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI