Bugun...

'iLGiLiLER TATiLDE Mi?'

Karamanlar bölgesinde, yer alan Belediyeye ait çocuk parkında ortaya çıkan manzara vatandaşların büyük tepkisine neden oldu.
facebook-paylas
 Tarih: 02-08-2018 08:36:02

'iLGiLiLER  TATiLDE Mi?'

Karamanlar bölgesindeki mahalle sakinleri çocuk parkının çöplüğe dönmesinden ve içki şişelerinden şikayetçi. Özcan Sezer parkında da yıkılan duvarlar yerine koyulan saksıların kırılıp tekrar park içine araç park edildiği çevre sakinlerinden gelen şikayetlerden.    
Whatsapp İhbar Hattımıza gelen görüntülerde parkların hali gözler önüne seriliyor.
Yerlerdeki yiyecek paketleri, şişeler, kırık banklar, içki şişeleri.. Şehrin merkezinde yer alan çocuk parkı bu haliyle halkın tepkisine neden oluyor.
İlgililere seslenen vatandaşlar "Daha öncede komşularımız sizin aracılığınız ile şikayetlerini dile getirmiş ve kısa süreliğine de olsa çözüm bulmamızı sağlamışlardı. Ama şimdi lütfen gelin bir bakın. Bu park çocuk getirilecek halde mi? Bu çöpler, içki şişeleri?  Yeni parklar yapmakla bitmiyor ki yapılanları korumadıktan sonra yapılan iş şehre yeni bir harabe kazandırmak oluyor. Kim ilgilenecek? Belli ki Park Bahçe müdürlüğü birimi tatile çıkmış.."  diyerek serzenişte bulundu.

Haber: H. Hayrettin ÜNEL

  Bu haber 825 defa okunmuştur.
Etiketler

  YORUMLAR YORUM YAP | 0 Yorum
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER YEREL HABER Haberleri
  HABER ARA
nöbetçi eczaneler
  HABER ARŞİVİ
  HAVA DURUMU
  ANKET Tüm Anketler
Web sitemize nasıl ulaştınız?
  NAMAZ VAKİTLERİ
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI