Bugun...
SON DAKİKA

İYİ Parti düzenlediği projeyle vatandaşlarla buluştu “ANLAT HEMŞERiM DERTLEŞELiM”

İyi Parti Mahalli İdarelerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcılığının projesi olarak sürdürülen ‘Anlat Hemşerim Dertleşelim’ otobüsü ilçemize geldi.
facebook-paylas
 Tarih: 29-05-2018 09:01:32  -   Güncelleme: 29-05-2018 09:04:32

İYİ Parti düzenlediği projeyle vatandaşlarla buluştu “ANLAT HEMŞERiM DERTLEŞELiM”

28 Mayıs Pazartesi günü ilçemizde Saat 13.00’den itibaren vatandaşların sorunlarının kaydedildiği çalışma kapsamında İyi Parti İlçe Başkanlığı tarafından basına bilgi verildi.
Anlat Hemşerim Dertleşelim Proje Koordinatörü Fatih Şeker açıklamada şunlara yer verildi: “İYİ Parti Mahalli İdareler Başkanlığı ve Gençlik Kolları Başkanlığı’nın ortak projesi olan “Anlat Hemşerim Dertleşelim” projemiz kapsamında sizlerle birlikteyiz. İYİ Parti, Türkiye’de ki cesur insanların bir araya gelerek toplumun tüm kesimini kucakladığı bir siyasi harekettir. 16 yıldır iktidarın baskı ve korku rejimiyle yönettiği ülkemizde maalesef ki insanlarımız fikirlerini söyleyemez ve konuşamaz hale gelmiştir. Bizler, bu durum karşısında sizlerle dertleşebilmek ve sorunlarınızı dinleyip çözüm üretebilmek için buradayız. Hedefimiz, susan Türkiye’yi konuşturmak. “İYİ Parti Dinliyor; Anlat Hemşerim, Dertleşelim” projesi kapsamında, sizlerle sohbet ederken, aynı zamanda genelde ülkemizin, yerelde de Gelibolu’nun, Geliboluluların ortak sorunlarına hep birlikte çare arayacağız. Sizlerden gelen soruları yanıtlayacağız ve İyi Parti’yi daha yakından tanımanızı sağlayacağız. Başta Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanı adayımız Meral Akşener olmak üzere bizler, ülkemizin içinde bulunduğu karanlığı yeni bir anlayışla, yeni bir vizyonla yok etmek için bu yoldayız. Yıllardır duyuramadığınız sesinizi duymak, yaralarınızı sarmak için, Toprağınıza, denizinize, havanıza, kaynaklarınıza, emeğinize, gelirinize sahip çıkmak için, Huzura ve refaha kavuşmanız için, doğruluk, hak ve hukuk için, Türk Milleti artık sahipsiz değil. İYİ Parti, sadece Türk Milleti ile ittifak yaparak ülkemizi gerçek sahipleriyle birlikte yönetmeye talip olmuştur. Çağrımız bütün Türkiye’yedir. Yenileneceğiz. Güçleneceğiz. Mutlu bir Türkiye olacağız. Pprojenin yürütücüsü Mahalli İdareler Başkanlığımıza, partimizin kurucu üyelerine, Çanakkale İl Başkanımız ve Yönetim Kurulu Üyelerine, Gelibolu’nun sıcak, samimi ve vatansever insanlarına çok teşekkür ederiz, ‘ Yüzünü Güneşe Dön Gelibolu! Yüzünü Güneşe Dön Türkiye! ‘sloganıyla bütün şehirlerimizi dolaşmaya, sevgili halkımıza dokunmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.
İYİ PArti İlçe Başkanı Ali Rıza Yüzügüler ise; “Bütün etkinlikleriyle fark yaratan ve insanımızın gönlünde yer edinen İYİ PARTİ büyük bir projeye imza atmıştır. İYİ Parti mahalli idareler başkanlığının yürüttüğü bir hizmet projesidir. Otobüsümüzün sessiz çoğunluğun sesi,insanımızın dert yoldaşı sıkıntılarının çaresi oluyor. Ulusal medyanın önemli, bir kısmı gerçek halkın sesine kulak vermiyor. Konuşturmayan siyaset anlayışına inat sessizlerin sesi,sözü olanların dili olmak için yollarda. Bu proje cesur insanlar hareketidir.İyi parti olarak,eşitlikçi paylaşımcı,girişimci ,adaletli,hoşgörülü,ve konuşan bir Türkiye yaratmak en öncelikli hedefimiz en önemli görevimizdir. Bu amaçla ilçemiz Gelibolu’ya gelmiş olan anlat hemşerim dertleşelim ekibine huzurlarınızda teşekkürlerimi iletirim.

HABER: HAYRETTİN ÜNEL

  Bu haber 806 defa okunmuştur.
Etiketler

  YORUMLAR YORUM YAP | 0 Yorum
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER YEREL HABER Haberleri
  HABER ARA
nöbetçi eczaneler
  HABER ARŞİVİ
  HAVA DURUMU
  ANKET Tüm Anketler
Web sitemize nasıl ulaştınız?
  NAMAZ VAKİTLERİ
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI