Bugun...
SON DAKİKA

İYİLEŞTİRME VE YENİLEME ÇALIŞMALARI HIZ KESMEDEN DEVAM EDİYOR

Gelibolu Belediyesi’nin iyileştirme yenileme çalışmaları kapsamında Yazıcızade Mahallesi'nde Mevlevihane Sokak ile bağlantılı Fikirli Sinan Çeşme Geçidi Sokak güzergahında gerçekleştirdiği sıcak asfalt kaplama çalışmaları sürdürülüyor.
facebook-paylas
 Tarih: 03-11-2018 08:55:42

İYİLEŞTİRME VE YENİLEME ÇALIŞMALARI HIZ KESMEDEN DEVAM EDİYOR

Tüm mahallelerde planlı bir şekilde sürdürülen üst yapı çalışmaları ile cadde ve sokakları yenileyen Belediye Başkanı M.Mustafa Özacar, sıcak asfalt çalışmalarını hız kesmeden devam ettiriyor.
Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekiplerimiz, Yazıcızade Mahallesi'nde Mevlevihane Sokak ile bağlantılı Fikirli Sinan Çeşme Geçidi Sokak güzergahında, yağmur suyu hattı, kanalizasyon ve su iletim hattının tamamlandığı sokaklarda kilitli parke taş, kaldırım, su oluğu ve bordür çalışmalarının yanı sıra sıcak asfalt çalışmalarını gerçekleştiriyor.
Teknik inceleme gezisi kapsamında sıcak asfalt çalışmalarını yerinde inceleyen Belediye Başkanı Mustafa Özacar, ilçemizin muhtelif yerlerinde programlı bir şekilde sürdürülerek kalan tüm yolların program dahilinde yenileneceğini kaydetti.

  Bu haber 712 defa okunmuştur.
Etiketler

  YORUMLAR YORUM YAP | 0 Yorum
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER YEREL HABER Haberleri
  HABER ARA
nöbetçi eczaneler
  HABER ARŞİVİ
  HAVA DURUMU
  ANKET Tüm Anketler
Web sitemize nasıl ulaştınız?
  NAMAZ VAKİTLERİ
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI