Bugun...

Kaymakam Abacı, Spor Tesislerindeki Çalışmaları İnceledi

Kaymakam Bekir Abacı, Mehmetçik Stadı, Yarı Olimpik Yüzme Havuzu ve geçici kabul aşamasında olan spor kompleksinin yapım çalışmalarını yerinde inceledi.
facebook-paylas
 Tarih: 22-03-2023 18:36:00

Kaymakam Abacı, Spor Tesislerindeki Çalışmaları İnceledi

İlçemiz Kaymakamı Bekir Abacı, zemini yenilenen Mehmetçik Stadı, 5 parkur, 1.75 derinlik ve 25 metre uzunluğundaki Yarı Olimpik Yüzme Havuzu, kapalı ve açık alandan oluşan okçuluk tesisi ile geçici kabul aşamasında olan Spor Kompleksinin çalışmaları yerinde inceleyerek, Gençlik ve Spor Müdürü Emre Özdemir ve yetkililerinden çalışmaların son durumu ile ilgili bilgi aldı.

Kaymakam Bekir Abacı, “İlçemiz sportif anlamda birçok güzel başarı elde etti ve etmeye de devam ediyor. Sporcularımızın hazırlanabilecekleri, antrenmanlarını sağlıklı ve fonksiyonel bir ortamda gerçekleştirebilecekleri spor tesislerinin yapımına, gençlerimizin keyifli ve güzel vakit geçirebilecekleri sosyal alanlar oluşturmaya devam ediyoruz. Gayemiz birçok alanda kendini kanıtlamış bir spor kenti inşa edebilmek. Bu manada ilçemizi geliştirmeye, gençlerimize sporu sevdirmeye devam ediyoruz.” dedi.

Haber: Elçin YÜZÜAK

  Bu haber 300 defa okunmuştur.
Etiketler

  YORUMLAR YORUM YAP | 0 Yorum
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER YEREL HABER Haberleri
  HABER ARA
nöbetçi eczaneler
  HABER ARŞİVİ
  HAVA DURUMU
  ANKET Tüm Anketler
Web sitemize nasıl ulaştınız?
  NAMAZ VAKİTLERİ
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI