Bugun...

Kaymakam Kılınçkaya’dan Şehit ve Gazi Ailelerine İftar

Gelibolu Kaymakamlığı tarafından Öğretmen Evinde, Ramazan ayı dolayısıyla şehit ve gazi aileleri onuruna iftar yemeği düzenlendi.
facebook-paylas
 Tarih: 23-05-2019 16:47:07

Kaymakam Kılınçkaya’dan Şehit ve Gazi Ailelerine İftar

Düzenlenen iftar yemeğine Kaymakam Hakan Kılınçkaya, eşi Şenay Kılınçkaya, 2’nci Kolordu Komutanı Zekai Aksakallı, eşi Nursen Aksakallı, Belediye Başkanı Mustafa Özacar, eşi Birhan Özacar,  adli ve idari daire amirleri ile şehit ve gazi aileleri katıldı. 
Kur’an-ı Kerim tilavetinin ardından iftar yemeği öncesi, eşi Şenay Kılınçkaya ile birlikte şehit aileleri ve gaziler ile yakından ilgilenen ve bir süre onlarla sohbet eden Kaymakam Kılınçkaya, yaptığı konuşmasında; “Ramazan ayı paylaşma, dayanışma, boşluk ve bereket ayıdır. Bu gün mübarek Ramazan ayının 17. günü idrak ediyoruz. Bu vatan için canlarını feda eden aziz şehit ve gazilerimizin aileleri ve birlikte aynı iftar sofrasında bulunmaktan gurur duyuyoruz. Yaklaşmakta olan Kadir gecesi ve Ramazan Bayramını tebrik eder ailelerimizle birlikte nice sağlıklı yıllara erişeyi Cenabı Allah’tan dilerim. Afiyet olsun” dedi.
Yemek sonrasındaki müzik dinletisinin ardından şehit aileleri ve gaziler, Kaymakam Hakan Kılınçkaya ile hatıra fotoğrafı çektirmelerinin ardından iftar yemeği sona erdi.
Haber: Elçin YÜZÜAK

  Bu haber 559 defa okunmuştur.
Etiketler

  YORUMLAR YORUM YAP | 0 Yorum
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER YEREL HABER Haberleri
  HABER ARA
nöbetçi eczaneler
  HABER ARŞİVİ
  HAVA DURUMU
  ANKET Tüm Anketler
Web sitemize nasıl ulaştınız?
  NAMAZ VAKİTLERİ
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI