Bugun...

Kur’an Kursu Öğrencilerinin Kur’an Öğrenme Sevinci

facebook-paylas
 Tarih: 10-04-2019 16:36:52

Kur’an Kursu Öğrencilerinin Kur’an Öğrenme Sevinci

Diyanet İşleri Başkanlığı’nın ‘Okul Öncesi Din Eğitimi Projesi’ çerçevesinde bu yıl ilk kez öğrencilerine kapılarını açan Gelibolu Müftülüğü 4-6 Yaş Kur’an Kursu’ndaki minik öğrenciler, Kur’an-ı Kerim öğrenmelerinin sevincini yaşadı.
Kur’an-ı Kerim öğrenmeleri dolayısıyla pasta kesen öğrenciler, ezbere okudukları ilahiler ve dualarla da ailelerinin ve kurs öğreticisinin göğsünü kabarttı. Ailelerin büyük bir ilgi gösterdiği bu Kur’an Kursu’nda eğitim gören minik öğrenciler, kısa bir sürede Kur’an-ı Kerim öğrenmeyi başardı.
Düzenlenen törene Gelibolu Müftüsü Dr. İbrahim Özler, müftülük personeli ve çocukların aileleri katıldı. Törende, Kur’an-ı Kerim öğrenen öğrenciler ve Müftü Özler tarafından pasta kesildi. Kur’an-ı Kerim öğrenenler başta olmak üzere kurstaki öğrenciler, oyunlar ve şarkılar eşliğinde kurs öğreticisi eşliğinde şimdiye kadar ezberledikleri namaz surelerini ve duaları okudular. Minik Kur’an bülbüllerinin çok kısa sürede başarı elde etmesi, kurs öğreticisini ve ailelerini gururlandırdı.
Tören sonrasında değerlendirme yapan Müftü Özler; ilçede ilk defa açılan 4-6 Yaş Kur’an kursunun büyük ilgi gördüğünü söyleyerek buraya gelen çocuklar için güzel bir ortam hazırlamaya gayret ettiklerini belirtti. Çocukların heyecanının ve başarısının kendilerini ziyadesiyle sevindirdiğini ifade eden Özler konuşmasını; bu kursa çocuklarını gönderen velilerimize ve burada görev yapmakta olan Kur’an Kursu Öğreticimize çok teşekkür ediyorum diyerek tamamladı. Haber: Seda Liman ZENGİN

  Bu haber 549 defa okunmuştur.
Etiketler

  YORUMLAR YORUM YAP | 0 Yorum
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER YEREL HABER Haberleri
  HABER ARA
nöbetçi eczaneler
  HABER ARŞİVİ
  HAVA DURUMU
  ANKET Tüm Anketler
Web sitemize nasıl ulaştınız?
  NAMAZ VAKİTLERİ
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI