Bugun...

“Lavanta Tarla Günleri” Gerçekleştirilecek

Kavakköy Ekolojik Turizm Kültür ve Dayanışma Derneği tarafından, 25 Haziran - 5 Temmuz tarihleri arasında Lavanta Tarla Günleri’nin ilki gerçekleştirilecek.
facebook-paylas
 Tarih: 17-06-2021 18:55:45

“Lavanta Tarla Günleri” Gerçekleştirilecek

Kavakköy’de lavanta turizmini geliştirmek ve daha ileriye taşımak için Lavanta Tarla Günleri düzenleyecek olan Kavakköy Ekolojik Turizm Kültür ve Dayanışma Derneği, 25 Haziran - 5 Temmuz tarihleri arasında çeşitli etkinlikler düzenleyecek.

Gerçekleştirilecek olan ‘Lavanta Tarla Günleri’ hakkında Çanakkale Valisi İlhami Aktaş’ı bilgi vermek amacıyla ziyaret eden Kavakköy Ekolojik Turizm Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Nevzat Aktepe, daha sonra Tarım ve Orman İl Müdürü Erdem Karadağ’ı ziyaret etti. Aktepe, ziyaretler hakkında yaptığı açıklamada; “Bugün Çanakkale Valimiz Sayın İlhami Aktaş’ı makamında ziyaret ettim. 25 Haziran - 5 Temmuz tarihleri arasında düzenleyeceğimiz ‘Lavanta Tarla Günleri’ etkinlikleri hakkında görüşlerini aldım. Daha sonra da İl Tarım ve Orman Müdürlüğü’nü ziyaret ederek, Sayın Erdem Karadağ müdürümüze etkinliğimizi anlattım. İl Tarım ve Orman Müdürlüğü olarak etkinliğimizi destekleyecek olmaları bizleri mutlu etti. Sayın Valimize ve Sayın İl Tarım ve Orman Müdürümüze teşekkür ediyoruz” dedi.

Haber: Cevriye ŞAHİN

  Bu haber 383 defa okunmuştur.
Etiketler

  YORUMLAR YORUM YAP | 0 Yorum
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER YEREL HABER Haberleri
  HABER ARA
nöbetçi eczaneler
  HABER ARŞİVİ
  HAVA DURUMU
  ANKET Tüm Anketler
Web sitemize nasıl ulaştınız?
  NAMAZ VAKİTLERİ
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI