Bugun...

Mayıs Ayı Meclis Toplantısının 2. Oturumu Gerçekleştirildi

Gelibolu Belediye Meclisi Mayıs Ayı Olağan Toplantısının 2’nci oturumu, 8 Mayıs 2019 Çarşamba günü (dün) gerçekleştirildi.
facebook-paylas
 Tarih: 08-05-2019 15:49:18

Mayıs Ayı Meclis Toplantısının 2. Oturumu Gerçekleştirildi

Saat 15.00’da başlayan toplantı, Belediye Başkanı Mustafa Özacar başkanlığında gerçekleştirildi ve Belediye Meclisi Toplantı Salonu’nda yapıldı.
Meclis toplantısında ilk olarak Mayıs Ayı meclis toplantısının gündem maddesi olan Sokak Hayvanları Komisyonu Kurulması oldu. Komisyona AK Parti Grubundan aday gösterilmedi. Sokak Hayvanarı Komisyonuna oy çokluğu ile  Koray Akkuş, Deniz Cankara ve Arif Çan seçildi.
Toplantı, 2018 yılı kesin hesapların görüşülmesi ile devam etti. 2018 yılı kesin hesaplar maddesi oy birliği ile kabul edildi. Toplantıda, gündem dışı olarak bir bilgilendirme yapıldı. Yapılan bilgilendirmede; Türkiye Belediyeler Birliği’ne üye seçimleri için Çanakkale Parion Otel’de saat 14.30’da tüm partilerin merkez, ilçe ve belde belediye meclis üyelerinin katılacağı toplantının yapılacağı duyuruldu. Yapılacak olan toplantıda TBB’ne üye seçileceği duyuruldu.
Gündem maddelerinin görüşülmesinin ardından, Mayıs ayı olağan meclis toplantısı tamamlandı. Meclis Haziran ayı toplantısını 3 Haziran 2019 Pazartesi günü gerçekleştirmeye karar verdi.
Haber: Elçin YÜZÜAK

  Bu haber 651 defa okunmuştur.
Etiketler

  YORUMLAR YORUM YAP | 0 Yorum
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER YEREL HABER Haberleri
  HABER ARA
nöbetçi eczaneler
  HABER ARŞİVİ
  HAVA DURUMU
  ANKET Tüm Anketler
Web sitemize nasıl ulaştınız?
  NAMAZ VAKİTLERİ
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI