Bugun...

Motosiklet sürücülerine sıkı denetim

İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, ilçe genelindeki farklı noktalarda motosiklet denetimleri gerçekleştirdi. 11 motosiklet trafikten men edildi ve yediemin’e çekildi.
facebook-paylas
 Tarih: 24-10-2018 09:19:06

Motosiklet sürücülerine sıkı denetim

İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından ilçenin farklı noktalarında huzur ve güven ortamını sağlamak için motosiklet sürücülerine yönelik denetimler yapıldı. Huzur uygulaması kapsamında halkın yoğun olduğu caddelerde denetimler gerçekleşti. Motosiklet sürücülerine yönelik yapılan denetimlerde sürücü belgesi, kask ve tescil belgesi gibi konularda incelemeler yapıldı. Motosiklet üzerinde yapılan uygulamalarda 6 motosiklete abart egzoz, sürücülerin ehliyetsiz olması, sigorta ve plakasız motosikletler nedeniyle 3 bin 457 lira idari para cezası uygulanırken 11 motosiklet de trafikten men edildi. Özellikle yaşı küçük sürücülerin elektrikli bisiklet kullanırken olumsuz bir durumla karşılaşmaması için ailelerin daha dikkatli olmaları gerektiği emniyet görevlilerince uyarılarda bulunuldu.
İlçe Emniyet Müdürlüğü yetkilileri; Motosiklet sürücülerine trafik kurallarına kendilerinin ve sevdiklerinin canlarını korumaları için uymaları gerektiği emniyet teşkilatı çalışanları olarak bildirilmekle birlikte, belirtilen kural ihlallerinde bulunan sürücülere de amacın ceza yazmak olmadığı, kişilerin insani ve vicdani sorumluluklarını ortaya çıkarmak olduğu belirtti.
Denetimlerin farklı noktalarda ve saatlerde devam edeceği öğrenildi.

Haber: H. Hayrettin ÜNEL

  Bu haber 1071 defa okunmuştur.
Etiketler

  YORUMLAR YORUM YAP | 0 Yorum
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER YEREL HABER Haberleri
  HABER ARA
nöbetçi eczaneler
  HABER ARŞİVİ
  HAVA DURUMU
  ANKET Tüm Anketler
Web sitemize nasıl ulaştınız?
  NAMAZ VAKİTLERİ
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI