Bugun...

Müftü Özler’in ‘Mevlid Kandili’ Mesajı

Gelibolu Müftüsü Dr. İbrahim ÖZLER "Mevlid Kandili" dolayısıyla bir mesaj yayımladı.
facebook-paylas
 Tarih: 19-11-2018 06:28:23

Müftü Özler’in ‘Mevlid Kandili’ Mesajı

Müftü Özler mesajında şöyle dedi;
Peygamberler halkasının sonuncusu ve aynı zamanda âlemlere rahmet olarak gönderilen Hz. Muhammed (sav)’in doğum günü olan "Mevlid Kandili"ni, 19 Kasım 2018 Pazartesi gününü 20 Kasım 2018 Salı gününe bağlayan gece idrak edecek olmanın huzuru ve mutluluğu içerisindeyiz. Özler mesajında; 'Hz. Peygamber (sav)’in hayatı boyunca insanları zilletten izzete zulmetten de nura kavuşturmak için çalıştığını ve bu manada her türlü şiddetin, zulmün, adaletsizliğin ve ahlaksızlığın karşısında olduğunu söyleyerek, insanlar için asıl gayenin Allah (cc)’ın rızasını kazanmak olması gerektiğini ifade etti.
Özler mesajının devamında; inanan bireyler olarak bizim üzerimize düşen görevin de Hz. Peygamber (sav)’in örnek hayatını kendimize rol model alarak O’nu her alanda kendimize rehber edinmemiz olduğunu açıkladı.
Özler mesajını; başta Gelibolulu kardeşlerimiz olmak üzere tüm insanlığın ve İslam âleminin 'Mevlid Kandili'nin hayırlara, iyiliklere ve güzelliklere vesile olmasını dilerken bu gecenin feyzinden, rahmetinden ve bereketinden hep birlikte faydalanmamızı Cenab-ı Allah (cc)’'tan niyaz ve temenni ederim diyerek tamamladı.

  Bu haber 707 defa okunmuştur.
Etiketler

  YORUMLAR YORUM YAP | 0 Yorum
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER YEREL HABER Haberleri
  HABER ARA
nöbetçi eczaneler
  HABER ARŞİVİ
  HAVA DURUMU
  ANKET Tüm Anketler
Web sitemize nasıl ulaştınız?
  NAMAZ VAKİTLERİ
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI