Bugun...

Muharrem Erkek Yeniden Seçildi!

facebook-paylas
 Tarih: 27-07-2020 18:42:45

Muharrem Erkek Yeniden Seçildi!

25-26 Temmuz tarihlerinde yapılan CHP 37. Olağan Kurultayı, geçtiğimiz gün sona erdi. Kemal Kılıçdaroğlu’nun altıncı kez Genel Başkanlığa seçildiği kurultayda, Çanakkale’den fire verilmedi. CHP Çanakkale Milletvekili Muharrem Erkek, 642 oyla 52 kişiden oluşan Parti Yönetimi’ne 30’uncu sıradan girerken, eski dönem milletvekillerinden Serdar Soydan da yeniden Yüksek Disiplin Kurulu’na seçildi.

CHP Çanakkale Milletvekili Muharrem Erkek, 642 oyla 30’uncu sırada yeniden PM’ye seçildi. Eski dönem milletvekillerinden Serdar Soydan da yeniden Yüksek Disiplin Kurulu’nda yer almayı başardı. Öte yandan yeterli oyu alamayan Ünal Çeviköz, Yıldırım Kaya ve Tuncay Özkan yönetime veda eden isimler oldu.

İlçemiz Belediye Başkanı Mustafa Özacar, kurultay delegelerinin güvenoyu ile yeniden seçilen Serdar Soydan ile Muharrem Erkek’i kutlayarak; “CHP’nin 37. olağan kurultayında; partimizin en yüksek organları olan (YDK) Yüksek Disiplin Kurulan delegelerin teveccühü ile yeniden seçilen Serdar Soydan ile (PM) Parti Meclisine seçilen Çanakkale Milletvekilimiz Av. Muharrem Erkek’i kutluyor, ilimiz Çanakkale’yi geçmişte olduğu gibi yeni dönemde de en iyi şekilde temsil edeceklerine olan inancımla başarılar diliyorum” dedi.

Haber: İrem FAKİR

  Bu haber 647 defa okunmuştur.
Etiketler

  YORUMLAR YORUM YAP | 0 Yorum
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER YEREL HABER Haberleri
  HABER ARA
nöbetçi eczaneler
  HABER ARŞİVİ
  HAVA DURUMU
  ANKET Tüm Anketler
Web sitemize nasıl ulaştınız?
  NAMAZ VAKİTLERİ
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI