Bugun...

Muhtarlar Derneği’nden Kaymakam Kılınçkaya’ya Veda Yemeği

facebook-paylas
 Tarih: 31-08-2021 19:27:59

Muhtarlar Derneği’nden Kaymakam Kılınçkaya’ya Veda Yemeği

Gelibolu Tüm Muhtarlar Derneği, Kaymakam Hakan Kılınçkaya için veda yemeği düzenledi.

Gelibolu Öğretmenevi’nde düzenlenen veda yemeğine, AK Parti İl Genel Meclis Üyesi Serhad Sürücü, CHP İl Genel Meclis Üyeleri Ali Rıza Sayın ile Nihat Öner ve muhtarlar katıldı.

Gelibolu Tüm Muhtarlar Derneği Başkanı Mehmet Ergül, veda yemeğinde yaptığı konuşmasında; “Yaklaşık dört yıldır Kaymakamımız Gelibolu’ya da, köylerimize de verdiği hizmetlerden dolayı kendisine teşekkür ederim. Ayrıca, Kaymakam Beye bireysel gidiş gelişlerimizde de, bize bir arkadaş gibi yaklaşarak dertlerimize çare olmaya çalışmıştır. Kendisine teşekkür ediyorum. Yeni görev yerinin de hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Kaymakam Hakan Kılınçkaya, yaptığı konuşmasında Gelibolu’daki görevine başladığı günden beri çalışmalarını sürdürdüklerini, köylerde nelerin ihtiyacı varsa giderilmesi için çalıştıklarını belirterek; “Dört yıl boyunca muhtarlarımız ve il genel meclis üyelerimiz ile birlikte uyumlu bir şekilde çalıştık. Köylerimizdeki bir çok sorunu çözdük. Köylerde su sorunu kalmadı. Temizlik konusunda çok yol kat ettik. Bundan sonra da çalışmalar artarak devam edecektir. Hepiniz hakkınızı helal edin. Hepinize çok teşekkür ediyorum” dedi.

CHP İl Genel Meclis Üyesi Nihat Öner; “Kaymakam bey ile 4 yıldır beraber çalışıyoruz. Gelibolu’muza yararlı olmanın gayreti içerisindeyiz ve bu vesile ile Muhtarlar Derneği Başkanımıza bizi buraya davet ettiği için teşekkür ediyorum.Sayın Kaymakamımıza da yeni görev yerinde başarılar diliyorum” dedi.

Veda yemeğinde son konuşmayı AK Parti İl Genel Meclis Üyesi Serhad Sürücü gerçekleştirdi. Sürücü, konuşmasında; “Sayın Kaymakamımız ile İl Genel Meclis Üyesi seçildiğim günden itibaren çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Herkesin de bahsettiği gibi, abi kardeş gibi el ele, kol kola memleketimize hizmet etmeye gayret ettik. Kendisine, yeni görev yerinde hayırlı görevler nasip etsin inşallah” dedi.

Veda yemeği, toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi.

Haber: Cevriye ŞAHİN

  Bu haber 945 defa okunmuştur.
Etiketler

  YORUMLAR YORUM YAP | 0 Yorum
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER YEREL HABER Haberleri
  HABER ARA
nöbetçi eczaneler
  HABER ARŞİVİ
  HAVA DURUMU
  ANKET Tüm Anketler
Web sitemize nasıl ulaştınız?
  NAMAZ VAKİTLERİ
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI