Bugun...

Okçularımızın Büyük Başarısı

facebook-paylas
 Tarih: 22-04-2019 16:47:16

Okçularımızın Büyük Başarısı

İlçemizde birçok dalda sporcu yetiştiren spor kulüpleri, girdikleri yarışlardan hep derece ile dönüyorlar.
Geçtiğimiz hafta Alanya’da gerçekleşen Modern Pentatlon yarışmasında yarışan sporcularımız büyük başarısı ve yine geçtiğimiz hafta Antalya’da geçrekleşen 2019 Okçuluk Gençlik Kupası’nda yarışan sporcularımızın başarıları bizleri onurlandırdı.
Birçok dalda çok iyi seviyelerde olan sporcularımız, çalışmalarının karşılığını gittikleri yarışlarda alıyor. Geçtiğimiz hafta Antalya’da düzenlenen 2019 Gençlik Kupası Okçuluk Yarışmasına ilçemiz kulüplerinden Gelibolu Yarımada Spor Kulübü sporcuları da katıldı.
17-21 Nisan tarihleri arasında Antalya 100.Yıl Okçuluk Tesislerinde gerçekleştirilen Okçuluk Gençlik Kupasında, Gelibolu Yarımada Spor Kulübü sporcusu Ece Yapıcı, Gençler Makaralı Yay Bayanlar Kategorisinde Türkiye Şampiyonu oldu.
Yine ilçemiz sporcularından Göksel Altıntaş, Sezer Çapkın ve Beren Taşçı’dan oluşan Büyükler Makaralı Yay Erkekler Kategorisinde takım olarak Türkiye 3’üncüsü oldular. Gelibolu Yarımada Spor Kulübü sporcusu Ulaş Berkim Tümer ise  Gençler Olimpik Yay Erkekler kategorisinde Türkiye 3’üncüsü olarak bizleri gururlandırdılar. Yarışmalara katılan ve madalyalarla ilçemize dönen sporcularımızı ve antrenörlerini tebrik ederiz. 
Haber: Cevriye ŞAHİN

  Bu haber 485 defa okunmuştur.
Etiketler

  YORUMLAR YORUM YAP | 0 Yorum
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER YEREL HABER Haberleri
  HABER ARA
nöbetçi eczaneler
  HABER ARŞİVİ
  HAVA DURUMU
  ANKET Tüm Anketler
Web sitemize nasıl ulaştınız?
  NAMAZ VAKİTLERİ
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI