Bugun...
SON DAKİKA

Okulda Kan Bağışı Kampanyası

Türk Kızılayı Gelibolu Şubesi ile Gazi Süleyman Paşa İlkokulu işbirliği ile düzenlenen kampanyaya idareciler, öğretmenler ve veliler okulda kan bağışında bulundu.
facebook-paylas
 Tarih: 02-11-2018 06:21:19

Okulda Kan Bağışı Kampanyası

İlçemiz Türk Kızılay Şubesi ile Gazi Süleyman Paşa İlkokulu işbirliğinde 29 Ekim - 4 Kasım tarihleri arasında kutlanan Kızılay Haftası etkinlikleri kapsamında 'Bağışlanan Her Kan Can Kurtarır' kampanyası okul bahçesinde düzenlendi.
Kan kampanyasında Gelibolu Kızılay Şubesi ile ortak hareket eden Gazi Süleyman Paşa İlokul Müdürü Orhan Keskin, "okul olarak böyle güzel bir etkinlikte olmak bizleri oldukça sevindirdi. Kan verme kampanyasına öğretmenlerimiz, idarecilerimiz, velilerimiz ve vatandaşlarımızda katılmıştır. Bu ilgiye teşekkür ediyorum" dedi.
Türk Kızılayı Gelibolu Şube başkanı Fahrettin Öztürk'te, "böyle hayati önem taşıyan bir etkinliğe ön ayak olan okul müdürü ve idarecilerini kutluyorum. Bu sayede okul öğrencileride Kızılay ile ilgili bilgilerini tazelemiş ve kan vermenin önemini daha iyi anlamıştır" dedi.
Bağışçılara verilecek ödüllerin öncesinde öğrenciler Kızılay Haftası dolayısıyla hazırladıkları gösterileri ile büyük beğeni topladılar.
Düzenlenen törende en çok kan bağışında bulunan Ayhan Çakırlar Altın madalya ile ödüllendirildi ve Taygun Efe Öztürk, Cemil Önen ve Fikret Uluğ ise gümüş madalya ile ödüllendirildiler. Bu arada 15 kişide Bronz madalya almaya hak kazandılar.
Türk Kızılayı Gelibolu Şubesi ile Gazi Süleyman Paşa İlkokulu işbirliği ile düzenlenen kampanya kan bağışçılara verilen ödül töreni ile sona erdi.
Kan alımı ve madalya törenlerine İlçe Milli Eğitim müdürü Tahir Karaca, Türk Kızılayı Gelibolu Şube Başkanı Fahrettin Öztürk, Gazi Süleyman Paşa Okul Müdürü Orhan Keskin, şube ve okul müdürleri, öğretmenler ve kan bağışcıları katıldı.

Haber: H. Hayrettin ÜNEL

  Bu haber 898 defa okunmuştur.
Etiketler

  YORUMLAR YORUM YAP | 0 Yorum
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER YEREL HABER Haberleri
  HABER ARA
nöbetçi eczaneler
  HABER ARŞİVİ
  HAVA DURUMU
  ANKET Tüm Anketler
Web sitemize nasıl ulaştınız?
  NAMAZ VAKİTLERİ
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI