Bugun...

“Önce Halk Kazanacak, Sonra Biz”

Geçtiğimiz yıla kadar ilçemizde faaliyet gösteren Gelibolu Odun Ekmek Fırını, yine ilçemize şube açarak ucuz ekmek satışına başladı.
facebook-paylas
 Tarih: 14-05-2019 15:46:14

“Önce Halk Kazanacak, Sonra Biz”

Bakkallara verdiği iskontoyu vatandaşımıza veririz, diyen Odun Ekmek Fırını sahibi Bilgehan Doğanoğlu; ilçemizde faaliyet gösteren fırınını kapatana kadar bakkallara ekmek vermedi ve sadece fırından satış yaparak daha uygun fiyata ekmek satışı yaptı.
Odun Ekmek Fırını’nın olduğu binanın yıkılması ile ilçemizde faaliyetini durduran fırın sahibi Doğanoğlu, Kavakköy’de yeni bir imalathane açarak vatandaşa yine ucuza ekmek satmaya devam etti.
Geçtiğimiz günlerde ilçemizde de bir şube açarak ucuza ekmek satmaya başlayan Doğanoğlu önce halk kazanacak, sonra biz kazanacağız, diyerek satışlarını sürdürüyor. Doğanoğlu yaptığı açıklamada; “Fırınımız Kavak Beldesinde. İmalatı orada yapıyoruz, satış noktamız da burası. Gelibolu içinde satış noktamızdan başka hiçbir yerde satışımız yok, bakkallara ya da marketlere vermiyoruz. Bakkala verdiğimiz iskontoyu, halkımıza veriyoruz. Fırınımız buradayken de aynısını yapıyorduk, şimdi de aynı şekilde iskontomuzu vatandaşımıza yapıyoruz.
Şuanda perakende satışlar dışarıda 1 adet 1,5 liradan satılıyor, bizde 1,10 TL. Özel ekmeklerimizde fiyatlar aynı ama beyaz ekmeğin her çeşidi 1,10 TL’den vatandaşımıza satışa sunuyoruz.
Ramazan ayında pide satışımız da var. Pidelerimiz akşam üzeri saat 19.00’da sıcak olarak geliyor ve fiyatı 2,50 TL. Diğer bakkal ve fırınlarda pide 3 TL iken, biz 2,50 TL’den satış yapıyoruz” dedi.
Odun Ekmek Fırını sahibi Doğanoğlu, yakın zamanda imalathaneyi de ilçemize taşımayı düşündüklerini belirtti.
Haber: Cevriye ŞAHİN

  Bu haber 551 defa okunmuştur.
Etiketler

  YORUMLAR YORUM YAP | 0 Yorum
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER YEREL HABER Haberleri
  HABER ARA
nöbetçi eczaneler
  HABER ARŞİVİ
  HAVA DURUMU
  ANKET Tüm Anketler
Web sitemize nasıl ulaştınız?
  NAMAZ VAKİTLERİ
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI