Bugun...
SON DAKİKA

ÖZACAR, VATANDAŞLARLA İFTARLARDA BULUŞUYOR

Belediye Başkanı M.Mustafa Özacar, Ramazan Ayında mahalle sakinlerini aynı sofra etrafında buluşturmaya devam ederken sokak iftarlarının üçüncü programında Gazi Süleyman Paşa Mahallesi’ndeki vatandaşlarla bir araya geldi.
facebook-paylas
 Tarih: 31-05-2018 06:06:14

ÖZACAR, VATANDAŞLARLA İFTARLARDA BULUŞUYOR

Belediyenin organize ettiği mahalle sakinlerini aynı sofra etrafında buluşturan sokak iftarlarının üçüncüsü Gazi Süleyman Paşa Mahallesi’nde düzenlendi.
26 Kasım Atatürk Parki önünde, Emek Caddesi üzerinde kurulan iftar sofrasına kalabalık bir vatandaş topluluğu katılırken, programa eşi Birhan Özacar ile birlikte katılan Belediye Başkanı Mustafa Özacar, iftar öncesinde katılımcıları tek tek gezerek hoşgeldiniz deyip Ramazan ayını tebrik etti.

Gazi Süleyman Paşa Mahallesi sakinlerinin katıldığı iftar sofrasına Edirne milletvekilleri Okan Gaytancıoğlu ve Erdin Bircan'da katılarak süpriz yaptılar. Ezanın okunması ile hep birlikte oruçların açılmasının ardından dua okundu.
Belediye Başkanı Mustafa Özacar, gecede yaptığı konuşmada Ramazan Ayının insanları sevgi, kardeşlik ve dayanışma duygularıyla birleştiren bir ay olduğunu vurgulayarak, “Açık havada kurduğumuz mütevazi iftar sofralarımız ile paylaşma ve dayanışmanın bir örneğini sergileyerek mahalle sakinlerini biraraya getirmeye çalışıyoruz” dedi

HABER: MEHMET BOZKURT

  Bu haber 914 defa okunmuştur.
Etiketler

  YORUMLAR YORUM YAP | 0 Yorum
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER YEREL HABER Haberleri
  HABER ARA
nöbetçi eczaneler
  HABER ARŞİVİ
  HAVA DURUMU
  ANKET Tüm Anketler
Web sitemize nasıl ulaştınız?
  NAMAZ VAKİTLERİ
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI