Bugun...

ÖZACAR ve CHP İLÇE TEŞKİLATININ ZİYARETLERİ

CHP Belediye Başkan Adayı Mustafa Özacar, CHP İlçe teşkilatı ile birlikte ilçemiz pazar esnaflarını ve Özel Gelibolu Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi’ni,Yahya Çavuş Görme Engelliler Okulu’nu ,
facebook-paylas
 Tarih: 21-03-2019 06:35:11

ÖZACAR ve CHP İLÇE TEŞKİLATININ  ZİYARETLERİ

     CHP Belediye Başkan Adayı ve mevcut başkan Mustafa Özacar, CHP İlçe teşkilatı ile birlikte ilçemiz pazar esnaflarını  ve Özel Gelibolu Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi ‘ni ,Yahya Çavuş Görme Engelliler Okulu’nu ,Atatürk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, 26 Kasım İlkokulu, 100.Yıl Barış Ortaokulu’nu ziyaret ederek  Beşiktaşlılar Derneği’nin meşale gösterisine de katılım sağladılar.
İlk ziyaretlerini okullara yapan Özacar,  “Bizler için bu güzel şehirde yapılacak ve hayata geçirilecek en büyük proje eğitime yapılacak olan yatırım. Bu konuyu fazlasıyla önemsiyoruz.” diyerek okullardaki eğitimcilerin sıkıntıları, sorunları ve önerilerini dinledi.
Ardından ilçemiz Özel Gelibolu Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi ve Yahya Çavuş Görme Engelliler Okulu’nu ziyaret eden Özcaar buradaki hastalarla ve engelli vatandaşlarla yakından ilgilenip sıkıntılarını ve sorunlarını dinleyerek, kurum yetkililerine misafirperverlikleri konusunda teşekkür ettiler.     Salı günü halk pazarı olması sebebiyle de pazarcı esnafı ve vatandaşlarla da bir araya gelen Özacar “Seçim çalışmalarımıza devam ediyoruz. Aday arkadaşlarımızla birlikte Salı Pazarını ziyaret ederek esnaflarımızdan destek istedik, alışveriş yapan hemşerilerimizle sohbet ettik. Güzel şehrimizi daha güzel günlere yine hep birlikte eriştireceğiz.” mesajını verdi.
Salı akşamı ilçemiz iskele meydanında Beşiktaşlılar Derneğinin düzenlemiş olduğu meşale gösterisine katılan Özacar “ Siyah-Beyaz renklere gönül vermiş dostlarımızla Gelibolulu Beşiktaşlılar Derneğimizin Piri Reis Kordonunda tertip ettiği meşale gösterisinde bir araya geldik.” dedi.
İlçemizde Beşiktaşlılar Derneği tarafından düzenlenen meşale gösterisine Beşiktaşlılar tarafından yoğun ilgi gösterildi. Taraftarlar Beşiktaş’a ait marşlar, şarkılar söyleyerek düzenlenen gösteriye katılım sağladılar.

  Bu haber 589 defa okunmuştur.
Etiketler

  YORUMLAR YORUM YAP | 0 Yorum
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER YEREL HABER Haberleri
  HABER ARA
nöbetçi eczaneler
  HABER ARŞİVİ
  HAVA DURUMU
  ANKET Tüm Anketler
Web sitemize nasıl ulaştınız?
  NAMAZ VAKİTLERİ
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI