Bugun...

PROTOKOLDEN BAYRAMLAŞMA

Gelibolu'da Ramazan Bayramı dolayısıyla bayramlaşma programı düzenlendi. Kaymakamlık tarafından, Gelibolu Belediyesinin ev sahipliğinde Atatürk Kültür Merkezi'ndeki bayramlaşma programına katılım oldukça yoğun oldu.
facebook-paylas
 Tarih: 06-06-2019 12:31:27

PROTOKOLDEN BAYRAMLAŞMA

Ramazan Bayramı dolayısıyla Atatürk Kültür Merkezi’nde resmi bayramlaşma programı düzenlendi.
Programa Kaymakam Hakan Kılınçkaya, 2’nci Kolordu Komutanı Zekai Aksakallı, Belediye Başkanı Mustafa Özacar, ilçe protokolü, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluşları ile vatandaşlar katıldılar.
Bayramlaşmadan sonra İlçe Emniyet Müdürlüğü, İlçe Jandarma Komutanlığı, İtfaiye Müdürlüğü ve Devlet Hastanesi çalışan ve hastanede yatan hastaları ziyaret edilerek bayramları kutlandı.
Kaymakam Hakan Kılınçkaya, eşi Şenay Kılınçkaya, 2’nci Kolordu Komutanı Zekai Aksakallı ve eşi ile Belediye Başkanı Mustafa Özacar ve eşi Birhan Özacar, Şehit Birkan Karagöz, Şehit Hasan Çelik ve Şehit Celil Alan’ın ailelerini ziyaret ederek onlarla bayramlaştı.
Kaymakam Hakan Kılınçkaya, “Sizlerle birlikte olmaktan son derece mutlu, onurlu ve gururlu olduğumu belirtmek istiyorum. Toplumsal hayatımızın en güzel günlerinden birisini teşkil eden Ramazan Bayramı’na ulaşmanın hazzı ve gururunu yaşıyoruz. Bayramlar, milli ve manevi değerlerimizin öne çıkmasına, kardeşliğimizin pekişmesine ve huzurun paylaşılmasına vesile olan çok önemli günlerdir” diye konuştu.
Kaymakam Hakan Kılınçkaya ve eşi Şenay Kılınçkaya ile AK Parti İl Genel Meclis Üyesi Serhad Sürücü ve Cansu Sürücü ile daha sonra ilçemizde ikamet eden Şehit Koray Onay ve Şehit Mehmet Çokun’un ailelerini ziyaret ederek, onlarla bayramlaştı.
Haber: Mehmet BOZKURT

  Bu haber 670 defa okunmuştur.
Etiketler

  YORUMLAR YORUM YAP | 0 Yorum
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER YEREL HABER Haberleri
  HABER ARA
nöbetçi eczaneler
  HABER ARŞİVİ
  HAVA DURUMU
  ANKET Tüm Anketler
Web sitemize nasıl ulaştınız?
  NAMAZ VAKİTLERİ
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI