Bugun...

RESMi BAYRAMLAŞMA AKM’DE DüZENLENDi

Samimi bir havada gerçekleştirilen bayramşlaşma programına, Gelibolu Kaymakamı Hakan Kılınçkaya, Gelibolu 2. Kolordu Komutanı Zekai Aksakallı, Gelibolu Belediye Başkanı Mustafa Özacar ve Gelibolu İlçe Emniyet Müdürü Şafak Özkan eşleriyle birlikte katıldılar. AKM’deki bayramlaşma programının ardından şehit aileleri, Jandarma Komutanlığı, İtfaiye Ekibi, Devlet Hastanesi çalışanları ve hastalar ziyaret edildi.
facebook-paylas
 Tarih: 25-08-2018 06:46:58

RESMi BAYRAMLAŞMA AKM’DE DüZENLENDi

Kurban Bayramı dolayısıyla Atatürk Kültür Merkezi’nde bayramın ikinci günü resmi bayramlaşma programı düzenlendi.
Programa KaymakamHakan KILINÇKAYA, eşi Şenay KILINÇKAYA, 2’nci Kor. K. Korgeneral Zekai AKSAKALLI ve eşi Nursen AKSAKALLI, Belediye Başkanı Mustafa ÖZACAR ve eşi Birhan ÖZACAR, ilçe protokolü, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluşları ile vatandaşlar katıldılar.
Protokol üyeleri Atatürk Kültür Merkezinde düzenlenen bayramlaşmadan sonra İlçe Jamdarma Komutanlığı, ilçe Emniyet Müdürlüğü, İtfaiye Müdürlüğü ve Devlet Hastanesi çalışan ve hastanede yatan hastaları ziyaret ederek bayramlarını kutladı.
Kaymakam Hakan KILINÇKAYA ve eşi Şenay KILINÇKAYA, 2’nci Kor. K. Korgeneral Zekai AKSAKALLI ve eşi Nursen AKSAKALLI, Belediye Başkanı Mustafa ÖZACAR ve eşi Birhan ÖZACAR, Şehit Mehmet COŞKUN, Şehit Celil ALAN ve Şehit Süleyman Mert PAŞALI’ nın ailelerini ziyaret ederek onlarla bayramlaştı.

Haber: H. Hayrettin ÜNEL

  Bu haber 1008 defa okunmuştur.
Etiketler

  YORUMLAR YORUM YAP | 0 Yorum
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER YEREL HABER Haberleri
  HABER ARA
nöbetçi eczaneler
  HABER ARŞİVİ
  HAVA DURUMU
  ANKET Tüm Anketler
Web sitemize nasıl ulaştınız?
  NAMAZ VAKİTLERİ
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI