Bugun...

RİSK DEĞERLENDİRME EĞİTİMİ VERİLDİ

İlçemiz kurum ve okullarında görevlendirilen Risk Değerlendirme Ekiplerine dün (eski)Halk Eğitim Merkezi Salonunda risk değerlendirme eğitimi verildi. 3 saat süren eğitim İlçe İSG Uzmanı Fatma Kurnaz , tarafından verildi.
facebook-paylas
 Tarih: 14-02-2019 07:11:24

RİSK DEĞERLENDİRME EĞİTİMİ VERİLDİ

 Kurnaz ekiplere slayt gösterimi şeklinde sunum yaptı. Okullarda risk taşıyan maddeleri değerlendirdi.
     Okullardaki merdiven boşlukları, lavaboların sabitlenmesi ve yanlarındaki sabunlukların sıvı kaçırıp kaygan bir zemin oluşturmaması için altlarına zemin kaydırmayan aparat yayılması, okul bayrak direklerinin korozyona uğramaması ,kazan dairelerinin yıllık periyodik bakımının yapılması, doğal gaz patlamalarına önlem alınması, köy okullarında sobalı kullanılan dersliklerin soba kenarlarına koruyucu takılması, elektrik kablolarının dışarda bırakılmaması ve yıllık periyodik bakımının yapılması, priz içlerine aparat takılması, çatı aralarına elektrik tesisatının döşenmemesi gibi tehlike arz eden risk faktörleri konusunda okul yetkililerine uyarılarda bulunuldu.
Okullarda risk arz eden faktörlerden hayatını kaybetmiş öğrencilerin haberlerini konu alan slayt gösterimi sunumu yapılarak, örneklendirildi.

  Bu haber 643 defa okunmuştur.
Etiketler

  YORUMLAR YORUM YAP | 0 Yorum
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER YEREL HABER Haberleri
  HABER ARA
nöbetçi eczaneler
  HABER ARŞİVİ
  HAVA DURUMU
  ANKET Tüm Anketler
Web sitemize nasıl ulaştınız?
  NAMAZ VAKİTLERİ
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI