Bugun...

Rotamız Çırpılar Yürüyüş ve Bisiklet Grubu Doğa Yürüşleri için Çan’daydı

Rotamız Çırpılar Yürüyüş ve Bisiklet Grubu Çan’da doğa yürüyüşü etkinliği düzenledi. Rotamız Çırpılar Yürüyüş ve Bisiklet Grubu Lideri Bünyamin Turan “Pazar günü ÇAN ‘da Halil ağa köyü muhtarıNecdet beyin ev sahipliğinde yaşama dair bir şeylerin hacminin değil, niteliğinin insana neler kattığının en güzel örneklerinden bir tanesini yaşadık Neden Anadolu? işte tamda bu nedenle, yüreği ve gönlü bu denli büyük insanların ülkesidir
facebook-paylas
 Tarih: 19-02-2019 06:52:23  -   Güncelleme: 19-02-2019 07:10:23

Rotamız Çırpılar Yürüyüş ve Bisiklet  Grubu Doğa Yürüşleri için Çan’daydı

       Saat 10.00  gibi Küng Dağı’na doğru  yola koyulduk Rotamız Çırpılar yürüyüş ve bisiklet gurubu, Ç.17 gurubu ve Gallipoli 17.5 gurubu üyelerinin ortaklastığı 14 km lik bir hiking etkinliği gerçekleştirdik. Mutlu mu olmak istiyorsunuz küçücük şeyleri deneyin.. Bakın bizlere, doğa'da basit bir yürüyüşü nasılda büyük bir zenginliğe dönüştürdük.. 120 kadar yaşlı, genç günü alabildiğine mutlu tamamladık.  Emeği geçen herkese yürekten teşekkürler.”diyerek sözlerini sonlandırdı.
Turan Rotamız Çırpılar yürüyüş ve bisiklet gurubu düzenli olarak her hafta doğa yürüyüşlerini düzenlediklerini bildirdi.

  Bu haber 834 defa okunmuştur.
Etiketler

  YORUMLAR YORUM YAP | 0 Yorum
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER YEREL HABER Haberleri
  HABER ARA
nöbetçi eczaneler
  HABER ARŞİVİ
  HAVA DURUMU
  ANKET Tüm Anketler
Web sitemize nasıl ulaştınız?
  NAMAZ VAKİTLERİ
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI