Bugun...

ŞAİR MESUT ŞENOL VE ŞENEL GÖKÇE ŞİİRLERİYLE HÜZÜNLENDİRDİ

Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği ilçemiz Atatürk Kültür Merkezi’nde Şair Mesut Şenol ve Şenel Gökçe’yi ağırladı.
facebook-paylas
 Tarih: 10-12-2018 07:29:05

ŞAİR MESUT ŞENOL VE ŞENEL GÖKÇE ŞİİRLERİYLE HÜZÜNLENDİRDİ

Şair Mesut Şenol ve Şenel Gökçe okuduğu şiirle davetlileri hüzünlü dakikalar yaşattı.
Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Başkanı Gönül Poyraz’ın “Şiir hayatınızın neresinde? ve Şiir bir ihtiyaç mıdır? Sorularını  yöneltti.
Ardından program Mesut Şenol’un Muhabbet Kuşu konulu “Yaşar Kemal İçin “isimli şiirini seslendirirken Gelibolu Sanat Derneği Başkanı Cem Kılınç piyanosu ile eşlik etti.
Şair Şenol Gökçe ise Şenol’un ardından mikrofonu alarak “Martı”isimli şiirini seslendirerek davetlilere eşsiz şiir dinletisini sundu.
MESUT ŞENOL KİMDİR?
Isparta’da dünyaya geldi. Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesinden mezun oldu. Türkiye Orta-Doğu ve Amme İdaresi Enstitüsünde kamu yönetimi ve halkla ilişkiler yüksek lisans programını bitirdi. Minnesota Üniversitesinde ve Minnesota Council of Nonprofits adlı kuruluşta sivil toplum ve insan hakları konusunda burslu olarak eğitim-öğretim ile profesyonel gelişim ve araştırma çalışmaları yürüttü. Ankara Üniversitesi Avrupa Toplulukları Araştırma ve Uygulama Merkezinin “AB Uluslararası İlişkiler Uzmanlık Programı”nı bitirdi. Frederich Naumann Vakfının Almanya’daki Uluslararası Liderlik Akademisi Programına katıldı. Harvard Üniversitesi J.F. Kennedy School of Managament’in “Üst Düzey Yöneticiler Programı”nda yer aldı. Mesut Şenol kamudaki kariyerine, Başbakanlık Basın-Yayın ve Enformasyon Genel Müdürlüğü Haber Dairesi Redaktörü olarak başladı. Bu görevinde üst düzey hükumet yetkililerine bültenler hazırladı ve yabancı gazetecilerle devlet konuklarına mihmandarlık yaptı. Uzun yıllar boyunca Türkiye’nin hemen her coğrafi bölgesinde kaymakam, vali yardımcısı ve belediye başkanı olarak görev üstlendi. Başbakanlık Halkla İlişkiler Daire Başkanı, Başbakanlık Müşaviri ve Başbakanlık İnsan Hakları Koordinatör Üst Kurulu üyesi olarak hizmet verdi. Karadeniz’in Kirliliğe Karşı Korunması Komisyonu Uluslararası Sekretaryasında “Danışman” olarak “Uluslararası Karadeniz Günü Kutlamaları Koordinatörü” sorumluluğunu üstlendi. İstanbul Valiliğinde Avrupa Birliği ve İyi Yönetişim Danışmanıyken, “Mavi Salon Toplantıları” adıyla, İstanbul Valiliğinin kamu görevlilerini ve vatandaşları Avrupa Birliği üyelik süreci ile ilgili olarak bilgilendirmeyi amaçlayan konferansların moderatörlüğünü üstlendi. TRT spikerlik kursunun ardından pek çok TRT programını sundu, danışmanlığını yaptı, TRT Belgesel Kanalı için “Kardeş Şehirler” adlı Avrupa Birliği projesini yazdı ve uygulanmasına yardımcı oldu. Çeşitli özel televizyon ve PR şirketlerinde yöneticilikler yaptı. Şiirleri ve çevirdiği şairlerin eserleri yurt içinde ve dışında çeşitli dergi ve gazetelerde yayınlandı, ödüller aldı. Mesut Şenol aynı zamanda bir seslendirme sanatçısı, diksiyon, kürsü hakimiyeti ve topluluk önünde konuşma eğiticisi, Türkiye PEN Yazarlar Merkez, Türkiye Yazarlar Sendikası ve Türkiye Kitap Çevirmenleri Birliği üyesidir. 
ŞENEL GÖKÇE KİMDİR?
Şair ve Yazar Şenel Gökçe İstanbul Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi mezunu.Şair 1967 Ardahan doğumlu.Yazdığı şiirleriyle çeşitli gazete ve dergilerde göründü.İki şiir kitabı vadır.
ESERLERİ:Sensizliğimin Gölgesi Büyüdü,Göz-lerimiz Kül Rengi(1997)

  Bu haber 1557 defa okunmuştur.
Etiketler

  YORUMLAR YORUM YAP | 0 Yorum
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER YEREL HABER Haberleri
  HABER ARA
nöbetçi eczaneler
  HABER ARŞİVİ
  HAVA DURUMU
  ANKET Tüm Anketler
Web sitemize nasıl ulaştınız?
  NAMAZ VAKİTLERİ
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI