Bugun...
SON DAKİKA

ŞEHiT BiNBAŞI KORAY ONAY’IN SENE MEVLiDi YAPILDI

Şırnak Uludere'de geçtiğimiz yıl helikopterin düşmesiyle şehit olan 13 askerimizden biri olan Binbaşı Koray Onay için, ilçemiz Gazi Süleyman Paşa Camiinde ailesi tarafından mevlit okutuldu.
facebook-paylas
 Tarih: 29-06-2018 07:48:33

ŞEHiT BiNBAŞI KORAY ONAY’IN SENE MEVLiDi YAPILDI

Şırnak’ın Uludere ilçesi’nde Cougar tipi helikopterin düşmesiyle şehit olan 13 askerden Binbaşı Koray Onay’ın babaocağı olan Gelibolu’da öğlen namazından sonra sene mevlidi okutuldu.
Irak sınırındaki Şenoba Üs Bölgesi'nden komutanların dönüşü sırasında düşen helikopterde şehit olan 38 yaşındaki İstihbarat Binbaşı Koray Onay'ın cenazesi, helikopterle memleketi Gelibolu'ya getirilip binlerce kişinin katıldığı cenaze namazı sonrası Gelibolu Şehitliğine defnedilmişti.
Onay Ailesi tarafından, Gazi Süleyman Paşa Camiinde okutulan sene mevlidini Edirne Selimiye Camii İmam Hatibi Alpcan Çelik, Kırklareli Hızır Bey Camii Hocası Necmeddin Ödün, Çanakkale İl Müftü Yardımcısı Mehmet Ali Bal, Gazi Süleyman Paşa Camii Eski İmamı İshan Özdoğan, Mehmet Mutlu ve İlçe Müftülü görevlileri tarafından okundu.
Mevlide, Kaymakam Hakan Kılınçkaya, 18. Mekanize Piyade Tugay Komutanı Mustafa Yaşar Arslanhan, Belediye başkanı Mustafa Özacar, Ak Parti İlçe Başkaı Memet Gözütok ve çok sayıda vatandaş katıldı. Mevlit sonrasında bin kişilik pilav ikramı yapıldı.

HABER: HAYRETTİN ÜNEL

  Bu haber 1018 defa okunmuştur.
Etiketler

  YORUMLAR YORUM YAP | 0 Yorum
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER YEREL HABER Haberleri
  HABER ARA
nöbetçi eczaneler
  HABER ARŞİVİ
  HAVA DURUMU
  ANKET Tüm Anketler
Web sitemize nasıl ulaştınız?
  NAMAZ VAKİTLERİ
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI