Bugun...

‘Şiddetin Her Türlüsüne Karşıyız’

facebook-paylas
 Tarih: 25-11-2020 19:15:29

‘Şiddetin Her Türlüsüne Karşıyız’

Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanlığı, 25 Kasım Kadınlara Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele ve Dayanışma Günü nedeniyle bir mesaj yayınladı.

Şiddetin her türlüsüne karşı olduklarını belirten CHP İlçe Başkanlığı, tüm şiddete karşı olanları CHP çatısı altında toplanmaya davet etti.

CHP İlçe Başkanlığı tarafından yapılan 25 Kasım Kadınlara Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele ve Dayanışma Günü mesajında şu ifadelere yer verildi; “25 Kasım Kadınlara Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele ve Dayanışma Günü.

Tabiki şiddetin, çocuğa, erkeğe, hayvana, doğaya olanlarına da her türlüsüne karşıyız. Ancak, dünyanın birçok ülkesinde ve Türkiye'de  kadınlar değişik biçimlerde şiddete uğruyor. Kadınların eğitimden yoksun bırakılarak eve mahkum edildiği, ekonomik faaliyetinin yasal ve geleneksel birçok engelle kısıtlandığı, çalışma yaşamında bin bir haksızlık ve ayrımcılıkla karşılaştığı, kendi kaderine terk edildiği koşullard, maalesef şiddetin de hedefi olmaktalar.

Ve yine maalesef ki, karşı olmanın neredeyse hiç bir faydasının olmadığı zamanlardayız. Birlik olmak güçlü olmak zorundayız. Tüm şiddete karşı olanları, bu düzenle mücadele etmek üzere, Cumhuriyet Halk Partisi çatısı altında toplanmaya bekliyoruz” Haber: Elçin YÜZÜAK 

  Bu haber 445 defa okunmuştur.
Etiketler

  YORUMLAR YORUM YAP | 0 Yorum
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER YEREL HABER Haberleri
  HABER ARA
nöbetçi eczaneler
  HABER ARŞİVİ
  HAVA DURUMU
  ANKET Tüm Anketler
Web sitemize nasıl ulaştınız?
  NAMAZ VAKİTLERİ
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI