Bugun...

Sivil Topluma Rehberlik Çalıştayı Gerçekleştirildi

facebook-paylas
 Tarih: 02-12-2022 18:02:43

Sivil Topluma Rehberlik Çalıştayı Gerçekleştirildi

İçişleri Bakanlığı Sivil Toplumla İlişkiler Genel Müdürlüğü ve YÖK işbirliğinde, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi bünyesinde kurulan STK Merkezi tarafından koordine edilen Çanakkale Sivil Topluma Rehberlik Çalıştayında kamu, sivil toplum ve akademi temsilcileri biraya geldi.

Çalıştay, STK Merkezi Müdürü Prof. Dr. Nazan Yelkikalan, Kale Grubu temsilcisi Nedim Ceylan, Çanakkale İl Müdürü Aykut Kuzey, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hüseyin Erkul ve Genel Müdür Ahmet Türköz’ün açılış konuşmaları ile başladı.

Açılış konuşmalarının ardından Prof. Dr. Nazan Yelkikalan tarafından “STK Merkezi Kuruluş Misyonu” ve Biga Sanayi Odası Başkanı Şadan Doğan tarafından “Güçlü ve Demokratik Sivil Toplum Yaratmak; Biga Sivil Toplum Platformu Örneği” başlıklı sunumları gerçekleştirildi. Çalıştay, Sivil Toplumla İlişkiler Genel Müdürlüğü Çalışma Grup Başkanı Hüseyin Cevahir Özalp’in Genel Müdürlüğük İş, İşlem ve Faaliyetlerinin tanıtımının yer aldığı sunumuyla devam etti.

Çan’da gerçekleştirilen çalıştaya Sivil Topluma Rehberlik Çalıştayı’nın davetlisi olarak Gelibolu Tarih ve Çevre Koruma Derneği, Gelibolu Musiki Derneği, Mavi Deniz Kültür Sanat Dönüşüm Derneği  temsilcileri katıldı. Çalıştay ile ilgili bilgi veren Gelibolu Tarih ve Çevre Koruma Derneği Başkanı Emel Okandan; “02 Aralık Cuma günü Sivil Toplumla İlişkiler Müdürlüğü ve Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi  işbirliğinde 1 günlük program dahilinde  Sivil Topluma Rehberlik Çalıştayı’nın davetlisi olarak Gelibolu Tarih ve Çevre Koruma Derneği, Gelibolu Musiki Derneği, Mavi Deniz Kültür Sanat Dönüşüm Derneği olarak katılım sağladık.

Dernekler mevzuatı, genel mevzuat değişiklikleri, uygulamada karşılaşılan sorunlarla ilgili konulu çalıştay programında yaptıkları açıklamalarıyla değerli verimli bilgiler edindik.

Bu toplantıya katılım için her zaman olduğu gibi yine desteklerini esirgemeyerek Çan ilçesine gidiş-dönüş ulaşımımızı sağlayan değerli Belediye Başkanımuz Sayın Mustafa Özacar’a teşekkür ederiz” dedi.

Haber: Cevriye ŞAHİN

  Bu haber 497 defa okunmuştur.
Etiketler

  YORUMLAR YORUM YAP | 0 Yorum
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER YEREL HABER Haberleri
  HABER ARA
nöbetçi eczaneler
  HABER ARŞİVİ
  HAVA DURUMU
  ANKET Tüm Anketler
Web sitemize nasıl ulaştınız?
  NAMAZ VAKİTLERİ
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI