Bugun...

Vali Aktaş’tan İlçemizde Ziyaretler

facebook-paylas
 Tarih: 25-05-2022 19:19:44

Vali Aktaş’tan İlçemizde Ziyaretler

Vali İlhami Aktaş, bir takım ziyaretler ve incelemelerde bulunmak üzere ilçemize ziyaretler gerçekleştirdi.

LAVANTA BAHÇESİNİ İNCELEDİ

Vali İlhami Aktaş, Gelibolu İlçesi Kavakköy Beldesi’nde 250 dönüm arazi üzerine kurulan, eşsiz koku ve renkleriyle adeta görsel bir şölen olan lavanta bahçesini inceledi.

Lavanta bahçesi sahibi Nevzat Aktepe tarafından karşılanan Vali İlhami Aktaş, hasat zamanı yaklaşan ve üretimiyle ilimize katma değer sağlaması beklenen lavanta bahçesinde incelemelerde bulunarak yetkililerden lavanta bitkisi hakkında bilgiler aldı. Lavanta Bahçesi sahibi Nevzat Aktepe, desteklerinden dolayı Vali İlhami Aktaş’a teşekkür etti.

Lavanta bahçesi incelemelerinde Vali İlhami Aktaş’a, ilçemiz Kaymakamı Bekir Abacı ve AK Parti İl Genel Meclis Üyesi ve İlçe Başkanı Serhad Sürücü eşlik etti.

ŞEHİT AİLESİNE ZİYARET

Vali İlhami Aktaş, Hakkari’nin Şemdinli ilçesi 34. Hudut Tugay Komutanlığında görevli iken Aktütün Karakolunda bir tankın mevzilenmesi sırasında meydana gelen kazada şehit düşen Tankçı Astsubay Kıdemli Başçavuş Ömür Gülünay’ın Gelibolu’da ikamet eden ailesini ziyaret etti.

Gelibolu Kaymakamı Bekir Abacı, İlçe Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Müdürü Türker Erdihan, Gelibolu AK Parti İlçe Başkanı Serhad Sürücü’nün de bulunduğu ziyarette Vali İlhami Aktaş, Şehit Astsubay Kıdemli Başçavuş Ömür Gülünay’ın eşi Derya Gülünay ile bir süre görüşerek sohbet etti ve ihtiyaçlarını sordu. Vali İlhami Aktaş, şehitlerimizi rahmet ve saygıyla andı, şehit ailesine minnet duygularını iletti.

Şehit Astsubay Kıdemli Başçavuş Ömür Gülünay’ın eşi Derya Gülünay, Vali İlhami Aktaş’ın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek teşekkür etti.

ESNAF VE SANATKARLAR İLE ŞOFÖRLER ODASINA ZİYARET

Bir dizi ziyaret ve incelemelerde bulunmak üzere ilçemize gelen Vali İlhami Aktaş, burada Gelibolu Şoförler ve Otomobilciler Odası ile Gelibolu Esnaf ve Sanatkarlar Odasını ziyaret etti.

Gelibolu Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Ömür İşsever ve Gelibolu Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ahmet Nalbant ile bir süre görüşerek sohbet eden Vali İlhami Aktaş, odaların faaliyet ve çalışmaları hakkında bilgi aldı.

Gelibolu Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Ömür İşsever ve Gelibolu Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ahmet Nalbant, Vali İlhami Aktaş’ın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek desteklerinden dolayı teşekkür ettiler.

Vali İlhami Aktaş’ın Gelibolu Şoförler ve Otomobilciler Odası ile Gelibolu Esnaf ve Sanatkarlar Odası ziyaretlerine Gelibolu Kaymakamı Bekir Abacıve Gelibolu AK Parti İlçe Başkanı Serhad Sürücü eşlik etti.

HALK EĞİTİM MERKEZİ’NE ZİYARET

Vali İlhami Aktaş, bir dizi ziyaret ve incelemelerde bulunduğu Gelibolu ilçesinde Gelibolu Halk Eğitim Merkezi’ni ziyaret etti.

Gelibolu Halk Eğitim Merkezi Müdürü Kamil Çürüksulu tarafından karşılanan Vali İlhami Aktaş, Gelibolu Halk Eğitim Merkezi’nin düzenlediği kurslar ve kursiyerlerin yaptığı çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Halk eğitim merkezleri tarafından açılan kursların mesleki açıdan büyük kazanımlar getirdiğini ve bu kurslar sayesinde birçok insanın kendi işini kurduğunu ifade eden Vali İlhami Aktaş, Gelibolu Halk Eğitim Merkezi Müdürü Kamil Çürüksulu’ya çalışmalarında kolaylıklar diledi.

Gelibolu Halk Eğitim Merkezi ziyaretinde Vali İlhami Aktaş’a ilçemiz Kaymakamı Bekir Abacı ve Gelibolu AK Parti İlçe Başkanı Serhad Sürücü eşlik etti.

Haber Merkezi

  Bu haber 431 defa okunmuştur.
Etiketler

  YORUMLAR YORUM YAP | 0 Yorum
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER YEREL HABER Haberleri
  HABER ARA
nöbetçi eczaneler
  HABER ARŞİVİ
  HAVA DURUMU
  ANKET Tüm Anketler
Web sitemize nasıl ulaştınız?
  NAMAZ VAKİTLERİ
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI