Bugun...

Yeni İskele İnşaat Alanında İnceleme Yaptılar

facebook-paylas
 Tarih: 10-07-2020 18:10:23

Yeni İskele İnşaat Alanında İnceleme Yaptılar

İlçemiz Kaymakamı Hakan Kılınçkaya ve AK Parti İl Genel Meclis Üyesi ve İlçe Başkanı Serhad Sürücü, yeni feribot iskelesi inşaat alanını ziyaret ederek, incelemelerde bulundu.

İl Özel İdaresi tarafından deniz dolgu çalışmalarına başlanan yeni feribot terminali inşaat alanında incelemelerde bulunan Kaymakam Hakan Kılınçkaya ve AK Parti İlçe Başkanı Serhad Sürücü, çalışmalar hakkında yetkililerden bilgi aldılar.

AK Parti İlçe Başkanı ve İl Genel Meclis Üyesi Sürücü, ziyaret akkında yaptığı açıklamada; “Saha tesliminin ardından başlanan çalışmalar, yoğun bir şekilde devam ediyor. Taş ocaklarında kırılan taşlar, iskele inşa alanına taşınıp deniz dolgu işlemleri gerçekleştiriliyor. Ayrıca 4 rampa, 2 dolfen yapım işini içerisinde barındıran deniz yapıları ihalesi süreci devam ediyor. Deniz taş dolgu işi tamamlandığında veya tamamlanmasına yakın bir sürede idari bina, yolcu salonları, kafeteryalar, gişeler, sosyal donatılar ve peyzaj düzenlemesi gibi işleri kapsayan üst yapı ihalesi gerçekleştirilecek.

Gelibolu Yeni Feribot Terminali tamamlandığında 41 bin 708 metrekare alan üzerine 2 terminal, 4 rampa olarak sosyal donatılarıyla birlikte ilçemiz merkezine hizmet edecek” dedi.

Haber: Cevriye ŞAHİN

  Bu haber 871 defa okunmuştur.
Etiketler

  YORUMLAR YORUM YAP | 0 Yorum
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER YEREL HABER Haberleri
  HABER ARA
nöbetçi eczaneler
  HABER ARŞİVİ
  HAVA DURUMU
  ANKET Tüm Anketler
Web sitemize nasıl ulaştınız?
  NAMAZ VAKİTLERİ
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI