Bugun...

1 TEMMUZ’DA DENİZ BAYRAMI COŞKUSU YAŞANACAK

Denizcilik ve Kabotaj Bayramı’nın 91. yıldönümü, Gelibolu’da çeşitli etkinliklerle kutlanacak. İskeledeki Atatürk Anıtı’na çelenk sunumuyla başlayacak kutlamalar, Hamzakoy’da renkli görüntülere sahne olan deniz yarışmaları ile devam edecek.
facebook-paylas
 Tarih: 29-06-2017 17:50:27  -   Güncelleme: 29-06-2017 18:06:27

1 TEMMUZ’DA DENİZ  BAYRAMI COŞKUSU YAŞANACAK

Çanakkale Vali Yardımcısı ve Gelibolu Kaymakam Vekili Bekir Sıtkı Dağ başkanlığında oluşturulan kutlama komitesi 1 Temmuz Denizcilik ve Kabotaj Bayramı’nın 91’inci yıldönümünün Gelibolu’da da törenlerle kutlanacağını kaydetti.

Buna göre kutlamalar kapsamında, bölgedeki bütün gemiler sabah saatlerinden itibaren Türk bayraklarıyla donatılacak. Saat 17.00’de İskele Atatürk Meydanı önünde yapılacak ilk törende, Atatürk Büstüne çelenk sunulup, saygı duruşunda bulunulacak ardından İstiklal Marşı okunacak.

Bu törenin ardından, Gelibolu Kaymakam Vekili Bekir Sıtkı Dağ, Belediye Başkanı M.Mustafa Özacar ve diğer protokol üyeleri feribotla denize açılarak şehit denizciler anısına denize çelenk bırakacaklar.

Törenlerin ikinci bölümü saat 18.00’de Hamzakoy Halk Plajı Fener Burnu iskelesi arasındaki alanda devam edecek. Günün anlam ve önemini belirten bir konuşmalarının ardından etkinlikler, deniz yarışmaları ve ödül töreni ile son bulacak.

“Bu bayram aslen denize aşık olan Gelibolular’ın bayramıdır” diyen Belediye Başkanı Mustafa Özacar, kutlama programına tüm vatandaşların davetli olduğunu bildirdi.

  Bu haber 850 defa okunmuştur.
Etiketler

  YORUMLAR YORUM YAP | 0 Yorum
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER GÜNDEM Haberleri
  HABER ARA
nöbetçi eczaneler
  HABER ARŞİVİ
  HAVA DURUMU
  ANKET Tüm Anketler
Web sitemize nasıl ulaştınız?
  NAMAZ VAKİTLERİ
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI