Bugun...

Ak Parti'de İlçe Başkanlığı İçin Temayül Yapıldı

AK Parti Gelibolu İlçe Başkanlığı 6. Kongresi öncesi ilçe başkanlığına 3 aday çıktı. Tamer Altunay, Mehmet Gözütok ve Cumhur Büyükyavuz başkanlık için aday olurken 26 Ağustos’ta yapılacak ilçe kongresi öncesi parti içinde temayül yoklaması yapılıdı. Temayül yoklaması ile AK Parti ilçe teşkilatının görüşleri yapılan kapalı oylama ile alınmış oldu.
facebook-paylas
 Tarih: 23-08-2017 15:04:44  -   Güncelleme: 28-08-2017 05:52:44

Ak Parti'de İlçe Başkanlığı İçin Temayül Yapıldı

AK Parti İlçe Binasında, Ak Parti İl Başkanı Yeşim Karadağ, Marmara Bölge Kordinatörü Bolu Milletvekili Fehmi Küpçü ve AK Parti Gelibolu Sorumlusu Seyfi Bulut’un katılımı ile temayül yoklaması yapılarak partililerin görüşü alınırken, teşkilat mensupları ilçe başkanı olarak görmek istedikleri kişiler için sandık başına gittiler.

Ak Parti İl Başkanı Yeşim Karadağ; ilçe başkanlığı için temayül yoklaması yapıyoruz. Bu temayülde eski ilçe başkanlarımız, kadın kolları, gençlik kolları, ana kadememizin tüm üyeleri yedekleriyle beraber, mahalle başkanları belediye başkanlarımız, belediye meclis üyelerimiz ile tek tek görtük. Bu görüşmeyi iki şekilde yapıyoruz. Birincisi anket usulü, ikincisi yüz yüze mülakat şekliyle yapıyoruz. Bu değerlendirmenin bir bölümünü oluşturuyor. Ardından yine Ankara’da bununla ilgili farklı yöntemlerle kim ilçe başkanı olsun noktasında çalışmamız olacak. 2019 ülkemiz ve AK Parti açısından çok önemli. 2019’da çok önemli iki büyük seçim yaşayacağız. Bunlardan bir tanesi Mart ayında yapılacak olan yerel seçimler. İkincisi Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemi uygulamaya geçecek. Cumhurbaşkanlığı seçimi ile ve meclisin seçimi de gerçekleşmiş olacak. Gönlümüzün arzu ettiği, Genel Başkanımızın, Cumhurbaşkanımızın talimatı olan, her ilçede bizi gerek 2019 Mart ayındaki seçimlerde, gerekse Kasım’daki seçimlerde en üst seviyeye taşıyacak olan il başkanlarını, ilçe başkanlarını ve yönetimlerini teşkil ettirmek. Ve bunun içindir ki gece demeden gündüz demeden çalışıyoruz. Değişiklik olacak temayüller yapılıyor. Bugünde Gelibolu ilçemizin temayülünü akşama kadar bitirdik. Ama netice itibari ile sözü olan bu konuda kanaati olan herkesi geniş bir katılımla dinlemek istiyoruz. Bizde bu çalışmayı bitirip Ankara’ya döneceğiz ve tabi ki diğer çalışmalarla beraber Cumhurbaşkanımızın huzuruna ilçemizi temsil edecek adayımızı çıkartmış olacağız” dedi.

Yeşim Karadağ; eski ilçe başkanı Mahmut Çetin’e çalışmalarından ve özverisinden dolayı teşekkür etti.

Ak Parti yetkilileri tarafından kaç kişinin oy kullanıldığı belirtilmezken sonuçların bugün açıklanması bekleniyor.

  Bu haber 4220 defa okunmuştur.
Etiketler

  YORUMLAR YORUM YAP | 0 Yorum
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER SİYASET Haberleri
  HABER ARA
nöbetçi eczaneler
  HABER ARŞİVİ
  HAVA DURUMU
  ANKET Tüm Anketler
Web sitemize nasıl ulaştınız?
  NAMAZ VAKİTLERİ
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI