Bugun...

“Amacımız Halkın İhtiyacını Karşılamak”

İlçemiz esnaflarından Güler Mefruşat, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını nedeniyle yaşanan maske sıkıntısında fırsatçılara inat “Maksat sağlık olsun” deyip, ürettiği maskeleri 1.50 TL’den satmaya başladı
facebook-paylas
 Tarih: 04-04-2020 19:16:02  -   Güncelleme: 04-04-2020 19:19:02

“Amacımız Halkın İhtiyacını Karşılamak”

İlçemizde perde dikimi yapan Güler Mefruşat’ın sahibi Serhat Güler, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını ile mücadelede önemli rol oynayan, ve çok kullanılması nedeniyle bulunmadığından dolayı da 3 TL’lik maskelerin 5 ile 10 TL arasında satılmaya başlandığı bu dönemde, atölyelerini  maske dikimine çevirerek, üretime başladı.
“Ülkemizde yaşanan bu süreci önemsiyoruz, hiçbir malın kıymeti, insan hayatından daha değerli değildir” diyen maske üretimi yapan Serhat Güler, “Piyasada üretilen maskelerden 3 kat daha kalın 60 ve 90 gramlık elyaf kumaştan üretimimizi yapıyoruz. Kurumlara toptan 1 TL’den veriyoruz. Vatandaşlarımıza ise, 1.5 TL’den satışlarımızı gerçekleştiriyoruz. Amacımız; hem kendi personelimizi işten çıkarmadan çalışmalarımıza devam etmek ve halkın ihtiyaçlarını karşılamak. Şuanda Gelibolu ve Evreşe Belediyelerimiz ilk etapta 5 bin maske sipariş ettiler.
Malzeme tedarikine göre, ilçemiz, Evreşe ve Kavakköy Belediyeleri olmak üzere gücümüz yettiğince çevre ilçelere de maske tedarikinde bulunmak istiyoruz.  Piyasadaki fahiş fiyatlı maske trafiğine inat, gücümüz yettiğince atölyelerimizde elyaf günlük kullanıma uygun maskeleri üretip 1.5 TL karşığında Bahadır Pasajı’nda satışa sunuyoruz. Bizimle iletişim için 0 542 775 61 15 nolu telefondan ulaşabilirsiniz” dedi.
Haber: Cevriye ŞAHİN

  Bu haber 837 defa okunmuştur.
Etiketler

  YORUMLAR YORUM YAP | 0 Yorum
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER YEREL HABER Haberleri
  HABER ARA
nöbetçi eczaneler
  HABER ARŞİVİ
  HAVA DURUMU
  ANKET Tüm Anketler
Web sitemize nasıl ulaştınız?
  NAMAZ VAKİTLERİ
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI