Bugun...

Çarşıdan Yükselen Pis Kokular Esnafı Canından Bezdirdi!

İlçemiz Atatürk Caddesinde (Çarşı Merkezi) Belediye İş Merkezi ve Osmar Market’in önünde bulunan yağmur suyu giderleri için yapılan ızgaralardan bir süredir yükselen pis kokular esnafı canından bezdirdi.
facebook-paylas
 Tarih: 25-08-2017 07:37:47  -   Güncelleme: 28-08-2017 05:51:47

Çarşıdan Yükselen Pis Kokular Esnafı Canından Bezdirdi!

Yaklaşık birkaç yıl önce belediye ekipleri tarafından ilçemiz çarşı merkezinde yapılan düzenleme ve yol yapım çalışmaları sırasında içleri temizlenerek gider bölümleri iyileştirilen yağmur suyu ızgaralarından iki haftadır pis kokular gelmeye başladı.
Hemen hemen her dakika hissedilebilen kokudan oldukça rahatsız olduklarını belirten aşağı çarşı esnafı konu ile ilgili şikayetlerini gazetemize bildirerek yetkililerden çözüm beklediklerini söylediler.
İlçede geçtiğimiz hafta ve binlerce yerli ve yabancı turistin katılımıyla gerçekleştirilen festival boyunca da bu kokunun duyulduğunu belirten esnaflar, “İlçemizin en kalabalık olduğu dönem olan festival haftasını bile bu kokularla geçirdik. Konu ile ilgili belediyeyi defalarca aramamıza rağmen gelip yalnızca giderlerin içine biraz su sıkıp, üzerlerini kartonla kapatıp gidiyorlar. Izgaraların etrafından geçen misafirler buradan burunlarını kapatarak geçiyorlar. Koku dolayısıyla dükkanlarımıza müşteri gelmez oldu, bu duruma acilen bir çare bulunmasını istiyoruz” dediler. 

  Bu haber 1001 defa okunmuştur.
Etiketler

  YORUMLAR YORUM YAP | 0 Yorum
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER GÜNDEM Haberleri
  HABER ARA
nöbetçi eczaneler
  HABER ARŞİVİ
  HAVA DURUMU
  ANKET Tüm Anketler
Web sitemize nasıl ulaştınız?
  NAMAZ VAKİTLERİ
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI