Bugun...

CHP’DE DELEGE SEÇİMLERİ BAŞLIYOR”

CHP Gelibolu İlçe Başkanlığı "Muhtarlık Bölgesi Delegeleri ve Parti İçi Ön Seçmen Seçimleri" 20 Eylül tarihinde başlıyor.
facebook-paylas
 Tarih: 19-09-2017 14:53:55

CHP’DE DELEGE SEÇİMLERİ BAŞLIYOR”

Cumhuriyet Halk Partisi Gelibolu İlçe Başkanlığı yapacağı kongre öncesi delege seçimleri için kolları sıvadı. Delege seçimleri için genel merkezden gelen talimatlar ışığında bir tarih belirleyen CHP İlçe Başkanlığı, 20 Eylül tarihinde delegelerini belirlemeye köylerden başlayacak. Bu süreçte ilçemizde bir tek Gazi Süleyman Paşa Mahallesi’ne sandık konulacak ve CHP’li üyeler oylarını kullanarak delegeleri belirleyecek.

CHP'nin delege seçimlerinde ilçemizin tek bir mahallede sandık kurulacak. CHP Gelibolu İlçe Başkanı Nevzat Kaya’nın açıklamalarına göre 20 Eylül Çarşamba günü, Fındıklı, Değirmendüzü, Tayfur, Karainebeyli, Pazarlı, Ilgardere, Burhanlı ve Cumalı köylerinin köy kahvelerinde, 21 Eylül Perşembe günü Bayırköy, Sütlüce, Cevizli, Kavaklıtepe, Yeniköy, Ocaklı, Güneyli Köylerinin köy kahvelerinde, 22 Eylül Cuma günü Bolayır Köyü Avcılar Kulübünde, Demirtepe, Koruköy, Kocaçeşme, Adilhan, Kalealtı, Şadıllı, Süleymaniye Köylerinin köy kahvelerinde, 23 Eylül Cumartesi günü Bayramiç, Çokal, Yülüce köy kahvesinde, Evreşe Beldesi CHP Belde Binasında, 30 Eylül Cumartesi günü Alaeddin Mh., Camikebir Mh., Hocahamza Mh., Yazıcızade Mh. seçimleri ilçe parti binasında, Gazi Süleyman Paşa Mh. ise Sancak Cafe’de seçimin yapılacağını belirtti.
Delege seçimlerinin sağlıklı şekilde yapılması için tüm gruplar için hassasiyet gösterdiklerini gözlenen CHP Gelibolu İlçe Başkanlığında 900 üyenin oy kullanma hakkı bulunduğu delege seçiminde, 171 kongre delegesi, 273 ön seçim delegesi seçilecek.
CHP İlçe Başkanı Nevzat Kaya gerçekleşecek olan delege seçimlerine tüm üyeleri davet ederek,”Kongre takviminin partiye yaraşır bir şekilde tamamlanmasını arzu ediyor, İlçe yönetimim ve mahalle temsilcilerimden demokratik bir seçim için çaba harcamalarını bekliyorum. Delege seçimleri ve ilçe kongresinin bir demokrasi şöleni şeklinde geçmesini temenni ediyorum” dedi.

  Bu haber 970 defa okunmuştur.
Etiketler

  YORUMLAR YORUM YAP | 0 Yorum
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER GÜNDEM Haberleri
  HABER ARA
nöbetçi eczaneler
  HABER ARŞİVİ
  HAVA DURUMU
  ANKET Tüm Anketler
Web sitemize nasıl ulaştınız?
  NAMAZ VAKİTLERİ
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI