Bugun...

GELİBOLU 3. KEZ “ÖZACAR” DEDİ

31 Mart 2019 Mahalli İdareler seçimlerinde 3’üncü kez Cumhuriyet Halk Partisi’nden aday olan Mustafa Özacar yeniden Belediye Başkanı seçildi.
facebook-paylas
 Tarih: 31-03-2019 22:41:09

GELİBOLU 3. KEZ “ÖZACAR” DEDİ

Dün saat 17.00’dan sonra açılmaya başlayan sandıklardan yeniden Mustafa Özacar çıktı. Pazaryerinde toplanan CHP’lilere hitap eden Özacar, yeni dönemde daha da çok çalışıp size layık olmaya çalışacağım, dedi. Özacar seçim bürosu önünde yaptığı konuşmasında; “Sizler olmasaydınız, bizler olmazdık. Bizler geleceği söylerken benimle birlikte duran çocukları kastediyoruz.  Sizler ve ben çocukların geleceği için çalışıyoruz. Sizler farkında mısınız bilmiyorum ama sizler Gelibolu’da bir tarih yazdınız. Gelibolu’da ilk defa bir kişiyi 3 defa üst üste belediye başkanı seçtiniz. Bu onur ve şeref sizlere aittir. Ben sizlerin bu onur ve şerefini sonsuza denk onur ve gururla taşıyacağım. Zorlu bir süreçten geçtik, zorlu koşullarda çalıştık. Perdenin arka tarafları var ama sizler benim her halimden anladınız. Her koşulda bana destek oldunuz. Bunun için yüzlerce kez size teşekkür ediyorum. 
Hepimiz ulu önderin izinden giderek bu günlere geldik. Ruhu şad olsun. Bıraktığı topraklar emin ellerdedir. Bizlere emanet edilen bu güzel ülke kanla yoğrulmuş, bizler bizlere bırakılan emanete asla ihanet etmedik.
Çok çalıştık, istediğimiz sonuç buydu. Biz bu yolları kat ederken özenle hep birlikte hiç kimseyi kırmamaya, ötekileştirmemeye,, ayrıştırmamaya çalıştık. Hep dostluktan, sevgiden, kardeşlikten bahsettik. Dün bunu söylüyorduk, yarın da aynı şeyleri söyleyeceğiz.  Herkes ama herkes bizlerin dostudur. Yarın tekrar birbirimizi dostça kucaklayacağız. Bize yakışan budur. Bizim anlayışımız bu. Bu Gelibolu hepimizin, bu ülke hepimizin. 
Bizler bu seçimlerde yola çıkarken başta parti örgütümüz, kadın kollarımız, gençlerimiz hatta çocuklarımız gücü yettiği kadar Gelibolu’nun her köşesinden dalga dalga yürüyüşe katılanlara selam olsun. Bizler 10 yıl boyunca sizlere hizmet etmeye çalıştık. Zaman zaman birbirimizi üzdük belki ama hep daha iyisini yapmak istedim. Çünkü sizler en iyisine layıksınız. 
Bizler daima iyiye güzele her geçen gün bir adım daha yaklaşıyoruz. Gelibolu’ya yakışan budur. Bizler öncelikle bu seçim süreci içerisinde bilmeden herhangi bir kişinin kalbini kırdıysak hepsinden özür dileyeceğiz. Projelerin en büyüğü kendi aramızda birliği ve beraberliği sağlamak. Daha sonra gerisi gelir. Bizler bir arada yaşamayı, hatalarımızı kabullenmeyi, özür dilemeyi bilen insanlarız. Gelibolu halkı çok onurlu, erdemli insanlar topluluğudur. Şundan emin olabilirsiniz ki10 yılda nasıl çalıştıysam, önümüzdeki süreçte daha çok çalışarak sizlere layık olmaya çalışacağım” dedi.
Gazetemiz baskıya girdiği saatlerde kesin olmayan oylar şöyle:
Belediye Başkanlığı Seçim Sonuçları
CHP-Mustafa Özacar: 9217
AK Parti-Bülent Çetin: 7308
MHP-Mehmet Eligül: 997
SP-Bünyamin Ünlü: 113
VP-Serkan Özbakır: 31
Bağımsız-Aydoğan Çorbalı: 25
BTP-Yusuf Acar: 18
Diğer: 22
Belediye Meclisi Sonuçları:
CHP: 9054 oy %51,09
AK Parti: 6706 oy %37,84
MHP: 1606 oy %9,06
Diğer: 355 oy %2
İl Genel Meclisi:
CHP: 10601 oy %42,62
AK Parti: 8509 oy %34,21
MHP: 2474 oy %9,95
İYİ Parti: 2396 oy %9,63
Diğer: 894 oy %3,59
Evreşe Belediye Başkanlığını yeniden Ali Kamil Soyuak kazanırken, Kavakköy Belediye Başkanlığında da Necati Kopça güven tazeleyerek belediye başkanı seçildi.
Ayrıntılı listeyi yarınki gazetemizden takip edebilirsiniz.
Haber: Elçin YÜZÜAK

  Bu haber 676 defa okunmuştur.
Etiketler

  YORUMLAR YORUM YAP | 0 Yorum
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER YEREL HABER Haberleri
  HABER ARA
nöbetçi eczaneler
  HABER ARŞİVİ
  HAVA DURUMU
  ANKET Tüm Anketler
Web sitemize nasıl ulaştınız?
  NAMAZ VAKİTLERİ
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI