Bugun...
SON DAKİKA

GÖZÜTOK’UN 29 EKİM MESAJI

Akparti Gelibolu İlçe Başkanı Mehmet GÖZÜTOK Cumhuriyet Bayramımız dolayısı ile bir mesaj yayınladı.
facebook-paylas
 Tarih: 29-10-2017 13:24:04

GÖZÜTOK’UN 29 EKİM MESAJI

İlçe Başkanımız Mehmet GÖZÜTOK'un Mesajı şöyle;
'' Bir yenilenme, kalkınma ve aydınlanma hamlesi olan Cumhuriyetimizin, ilanının 94. yıldönümünü milletçe birlik ve beraberlik içinde kutlamanın çoşkusu içindeyiz. Kurtuluş Savaşımız nasıl ki bir varolma savaşı ise,Bu gün 94. yılını kutladığımız Cumhuriyetimiz de yeniden dirilişimizin sembolü olmuştur. Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün , "Giriştiğimiz büyük işlerde, milletimizin yüksek kabiliyet ve yüksek sağduyusu başlıca rehberimiz ve başarı kaynağımız olmuştur." diyerek rehberliğine işaret ettiği milletimiz bugün de aynı kabiliyet ve sağduyuyla Cumhuriyetimizi sahiplenmekte,gösterilen muassır Medeniyet Seviyesine erişmek için Cumhuriyetimizin sağladığı yenilenme,kalkınma ve aydınlanma imkanlarını hakkıyla kullanmaktadır.
Büyük bedeller ödenerek inşaa edilen ve Türk  Milletinin tarih sahnesinde yeniden varoluşunun simgesi olan Cumhuriyetimiz, birlik ve beraberlik içinde hareket ettiğimizde olmaz denileni başarmamızın ve milletimizin uluslararası alanda hak ettiği yeri alma kararlılığının bir kanıtıdır. 
Bu duygu ve düşüncelerle Büyük bir gururla 94.yılını Kutladığımız Cumhuriyetimizi bizlere armağan eden Başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını ve aziz şehitlerimizi rahmetle,Kahraman gazilerimizi Şükran ve Minnetle Anıyor,Cumhuriyet Bayramımızı en içten duygularımla kutluyorum.Cumhuriyet Bayramımız Kutlu Olsun. ''

  Bu haber 3346 defa okunmuştur.
Etiketler

  YORUMLAR YORUM YAP | 0 Yorum
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER SİYASET Haberleri
  HABER ARA
nöbetçi eczaneler
  HABER ARŞİVİ
  HAVA DURUMU
  ANKET Tüm Anketler
Web sitemize nasıl ulaştınız?
  NAMAZ VAKİTLERİ
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI