Bugun...

İDİL DURU GÜR YASA BOĞDU

İlçemizin sevilen esnaflarından olan İdris Gür’ün kızı, güzeller, güzeli 10 yaşındaki İdil Duru Gür bir haftadır küçük bedeniyle verdiği yaşam savaşını kaybederek toprağa verildi.
facebook-paylas
 Tarih: 29-11-2017 06:50:49

İDİL DURU GÜR YASA BOĞDU

Edirne Tıp Fakültesinde yaklaşık bir haftadır yaşam mücadelesi veren 10 yaşındaki  İdil Duru Gür bu mücadeleyi kaybederek hayata gözlerini yumdu.
İlçemizde geçtiğimiz hafta içerisinde evinin önünde aniden düşerek fenalaşan ve ilk müdahalenin Gelibolu Devlet Hastanesinde yapılmasının ardından, Çanakkale’ye sevk edilen İdil Duru Gür’ün, Çanakkale Devlet hastanesinde başlayan yaşam mücadelesine Edirne Tıp Fakültesinde devam etti.
26 Kasım İlkokulunda 4. Sınıf öğrencisi olan güzeller, güzeli ve arkadaşlarının gülen kız diye çağırdığı İdil Duru Gür’ün kalbinin durmasıyla başlayan 20 dakikalık bir uğraşla hayata döndürülme sevinci komaya girmesiyle yarım kaldı.
İlçemizin sevilen esnaflarından olan lokanta işletmeciliği yapan baba İdris Gür’ün özel doktorlarıda devreye sokmasıyla hızlanan yaşam savaşında, İdil Duru Gür’ün küçük bedeni daha fazla dayanamayarak bağlı olduğu makinede sona erdi.
Edirne’den cenazesi ilçemizdeki baba evine getirilen ve Gazi Süleyman Paşa Camiinde ikindi’den sonra kılınan cenaze namazının ardından Alaeddin Kalfa mezarlığında anne, baba ve sevenlerinin göz yaşları arasında toprağa verildi.
Güzeller güzeli ve gülen kız dedikleri İdil Duru Gür’ü okul ve sınıf arkadaşları da son yolculuğuna göz yaşlarıyla uğurladılar ve sınıfındaki sırasına çiçekler bıraktılar.

  Bu haber 998 defa okunmuştur.
Etiketler

  YORUMLAR YORUM YAP | 0 Yorum
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER GÜNDEM Haberleri
  HABER ARA
nöbetçi eczaneler
  HABER ARŞİVİ
  HAVA DURUMU
  ANKET Tüm Anketler
Web sitemize nasıl ulaştınız?
  NAMAZ VAKİTLERİ
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI