Bugun...

İşitme Engelliler İçin Umre Ödüllü Yarışma

Diyanet İşleri Başkanlığı Türkiye genelinde “İşitme Engellilere Yönelik Umre Ödüllü Dini Bilgiler Yarışması” düzenleyecek.
facebook-paylas
 Tarih: 03-07-2017 13:22:07

İşitme Engelliler İçin Umre Ödüllü Yarışma

Konu ile ilgili olarak bir açıklama yapan Gelibolu İlçe Müftüsü Dr. İbrahim Özler; tüm engelli gruplarına yönelik manevi destek, dini danışmanlık ve dini rehberlik gibi birçok hizmet yürüten Diyanet İşleri Başkanlığı’nın, bu yıl ilk olarak işitme engellilerin motivasyonlarını arttırmak için düzenlediği yarışmaya, Kur’an Kurslarının, Yaz Kur’an Kurslarının ve Milli Eğitim Bakanlığı’na bağlı okulların öğrencileri veya mezunlarının katılabileceğini belirtti.

Müftü Özler konuşmasının devamında; yarışmaya başvuruların 11 Ağustos’a kadar il müftülüklerine yapılabileceğini, Kur’an-ı Kerim ve Temel Dini Bilgiler alanında yapılacak yarışmanın kaynaklarının ise; Kur’an-ı Kerîm, Seyfettin Yazıcı’nın Temel Dini Bilgiler kitabı ve işaret dili ile çekilmiş Diyanet TV sessiz videolarından oluşacağını söyledi.

Özler konuşmasını; her ilde ilk ona giren engellilere de çeşitli ödüllerin verileceği yarışmada, umre için illere nüfus oranlarına göre belli sayıda kontenjan tanındığını ve kontenjan toplamında 100 işitme engellinin umreye gitmiş olacağını ifade ederek tamamladı.

  Bu haber 858 defa okunmuştur.
Etiketler

  YORUMLAR YORUM YAP | 0 Yorum
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER GÜNDEM Haberleri
  HABER ARA
nöbetçi eczaneler
  HABER ARŞİVİ
  HAVA DURUMU
  ANKET Tüm Anketler
Web sitemize nasıl ulaştınız?
  NAMAZ VAKİTLERİ
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI