Bugun...

İsmet Güneşhan Yaklaşan Seçimler Öncesi Delegelerle Bir Araya Geldi•

Çanakkale Belediye Spor Kulübü Başkanı İsmet Güneşhan, 7 Ocak’ta gerçekleştirilecek olan CHP İl Kongresinde, İl Başkanlığına aday olacağını açıklamıştı. Dün CHP İlçe Örgütüne ziyarette bulunan Güneşhan, 7 Ocak Pazar günü gerçekleşecek olan kongrede oy kullanacak olan delegeler ile bir araya geldi.
facebook-paylas
 Tarih: 04-01-2018 05:36:40

İsmet Güneşhan Yaklaşan Seçimler Öncesi Delegelerle Bir Araya Geldi•

Güneşhan; “Partimiz kongre seçimleri içersin de ilçe seçimlerimizi yaptık il delegelerini belirledik. İl kongresinde geçtiğimiz dönemde de bu dönemde de il başkan adayı olduğumu daha önce ilçe yönetimimize yapmış olduğumuz ziyaretlerde dile getirmiştik. Bu günde delege arkadaşlarımızla bir araya gelerek hem delege arkadaşlarımızla tanışmak hemde kendimizi ifade etmek adın ziyarette bulunduk. Ülkemizin içindde bulunduğu durumu, geleceğe dönük planlarımızın neler olduğunu, projelerimizi düşüncelerimizi aktararak yapılacak olan il başkanlığı seçimi öncesinde fikir alışverişinde bulunalım istedik.”
Çanakkale Belediye Spor Kulübü Başkanı İsmet Güneşhan; “Bugün 30 yıllık üyesi olduğum ve üyesi olmaktan gurur duyduğum Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanlığına aday olarak sizlerle birlikteyim. Hedefimiz 2019 seçimlerinde Cumhuriyet Halk Partisini açık ara birinci yapmaktır. Ülkemiz çok zor bir süreçten geçiyor. Türkiye Cumhuriyetinin en basiretsiz yönetimi ile karşı karşıyayız. Bunu durdurmak biz Cumhuriyet Halk Partililere düşüyor. 2019 yılında yapılacak olan seçimler Cumhuriyet tarihinin en önemli seçimleridir. Bu seçimlerde ne pahasına olursa olsun başarılı olmak zorundayız. Eğer başarısız olursak hukuk ve adaletin egemen olduğu Cumhuriyet sistemi yerine İslam kurallarına dayalı bir devlet haline geliriz. Birlik olursak bu işin üstesinden geliriz. Geçmişte nasıl ulusal kurtuluş mücadelesi verdi isek bugünde Türkiye’yi tekrar yörüngesine oturtabiliriz En büyük gücümüz parti üyelerimizdir. Çok çalışmak sözünü vererek benimle birlikte olduğunuz için çok teşekkür ediyorum. ”diyerek sözlerini bitirdi.
CHP İlçe Başkanı Nevzat Kaya; İl Başkanlığı için aday olan İsmet Güneşhan’a teşekkür etti.
Toplantıya; Belediye başkanı Mustafa Özacar, CHP ilçe yönetimi, Kadın Kolları, İl Delegeleri katıldı.

  Bu haber 1063 defa okunmuştur.
Etiketler

  YORUMLAR YORUM YAP | 0 Yorum
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER GÜNDEM Haberleri
  HABER ARA
nöbetçi eczaneler
  HABER ARŞİVİ
  HAVA DURUMU
  ANKET Tüm Anketler
Web sitemize nasıl ulaştınız?
  NAMAZ VAKİTLERİ
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI