Bugun...

KAYMAKAM KILINÇKAYA SODAM’I ZİYARET ETTİ

Sosyal Dayanışma Merkezi'ne (SODAM) ziyarette bulunan Kaymakam Kılınçkaya, yürütülen faaliyetler hakkında bilgi aldı.
facebook-paylas
 Tarih: 17-10-2017 14:39:51

KAYMAKAM KILINÇKAYA SODAM’I ZİYARET ETTİ

Sosyal Dayanışma Merkezi Proje Koordinatörü Güzide Dağ, SODAM'ın faaliyetleri ve projeleri bünyesindeki “Takı Tasarım ve Ahşap Kursu, Pasta Kursu, Bayan Kuaförlüğü Kursu, El Sanatları Mis Meyve Sabun Kursu, Kuran Kursu, Dikiş-Nakış Kursu” hakkında Kaymakam Haan Kılınçkaya ve Kaymakam Adayı Emre Oğuztürk’e bilgiler verdi.
SODAM'ın açılan çeşitli kurslar ve yapılan etkinliklerle alt gelir grubunda bulunan kadınların eğitim ve topluma kazandırılması yönünden faaliyet gösterdiği belirten Dağ, Dikiş-Nakış, El Sanatları, Bayan Kuaförlüğü ve Kuran Kurslarının yanı sıra SODAM'da alt gelir grubundaki ailelerin çocuklarının eğitimi için de ücretsiz kreş bulunduğu belirtildi.
UYGULAMALI KURSLAR DÜZENLEDİK
Güzide Dağ, "SODAM olarak gerçekleştirdiğimiz projelerle uzman eğitimciler tarafından uygulamalı olarak “Dikiş - Nakış, Mis Sabun, Butik Sabun, Pasta Yapımı ve Sunumu, Butik Pasta, Kuaförlük, Ahşap ve Seramik Boyama ile Kuran-ı Kerim” kursları düzenledik. Ayrıca, kurslara katılan bayan kursiyerlerin çocukları için kreş eğitimi de sağlandık" diye konuştu.
Açılan kurslar ve verilen eğitimlerle sadece el becerisi öğrenilmediğinin altını çizen Koordinatör Dağ, aynı zamanda sevgi, saygı ve dostluk gibi kazanımların da elde edildiğini vurguladı.

  Bu haber 882 defa okunmuştur.
Etiketler

  YORUMLAR YORUM YAP | 0 Yorum
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER GÜNDEM Haberleri
  HABER ARA
nöbetçi eczaneler
  HABER ARŞİVİ
  HAVA DURUMU
  ANKET Tüm Anketler
Web sitemize nasıl ulaştınız?
  NAMAZ VAKİTLERİ
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI