Bugun...

Kur’an Kursu Öğrencilerinin İftar Buluşması

Gelibolu İlçe Müftülüğü'ne bağlı olarak faaliyet gösteren Hamzakoy Kur'an kursunda Kur’an kursu eğitimi alan öğrenciler iftar sofrasında bir araya gelmenin mutluluğunu ve heyecanını yaşadı.
facebook-paylas
 Tarih: 21-06-2017 10:55:00

Kur’an Kursu Öğrencilerinin İftar Buluşması

Konu ile ilgili olarak bir açıklama yapan Gelibolu Müftüsü Dr. İbrahim Özler; Kur'an kurslarına katılan öğrencilere yönelik düzenlenen sosyal aktivitelerle din eğitiminin daha çok sevdirilmeye çalışıldığını ve sevgi eksenli verilen eğitimlerde tüm imkânların da seferber edilerek öğrencilerin bir araya getirilmesinin amaçlandığını belirtti.

Bu kapsamda Gelibolu İlçe Müftülüğüne bağlı Hamzakoy Kur’an kursunda eğitim alan öğrencilerin bir yandan Kur'an-ı Kerim’i ve dini bilgileri öğrendiklerini ve bir yandan da eğlendiklerini ifade eden Özler; Kur’an kursuna gelen öğrencilerin aynı zamanda düzenlenen sosyal faaliyetlerle de güzel vakit geçirdiklerini söyledi.

Müftü Özler konuşmasını; bu iftar sofrasının hazırlanmasında emeği geçen Kur’an Kursu Öğreticisi Elif Akyel’e ve davete icabet eden tüm öğrencilere ayrı ayrı teşekkür ederek tamamladı.

  Bu haber 835 defa okunmuştur.
Etiketler

  YORUMLAR YORUM YAP | 0 Yorum
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER GÜNDEM Haberleri
  HABER ARA
nöbetçi eczaneler
  HABER ARŞİVİ
  HAVA DURUMU
  ANKET Tüm Anketler
Web sitemize nasıl ulaştınız?
  NAMAZ VAKİTLERİ
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI