Bugun...

MİTİNG GİBİ AÇILIŞ

Ak Parti Gelibolu İleç Teşkilatının yenilenan parti binasının açılışı ilçenin kurtuluşunun 95. yılında düzenlenen tören ile açıldı.
facebook-paylas
 Tarih: 26-11-2017 17:26:15

MİTİNG GİBİ AÇILIŞ

Açılışta konuşan İlçe Başkanı Mehmet Gözütok; “Gelibolu’nun en mutlu, en bahtiyar en sevinçli günü olan 26 Kasım gününde birlikteyiz.
26 Kasım ilçemizden son palikaryaların ve işgal ordusunun kalıntılarının Gelibolu iskelesinden bir yunan gemisi ile kaçışlarının 95’nci yılının mutlu günüdür. 566 yıl Türk ve Müslüman yaşayan Gelibolu’nun çok kısa süre de olsa işgal edilmesinin ardından 26 Kasım 1922’de tekrar şan ve şereflerle dolu bayrağımızın özgürce dalgalandığı mutlu günümüzü kutlamanın bir akşamındayız. Böyle mutlu olduğumuz ve kentimizin işgalden kurtuluşunun 95’nci yılını kutladığımız bir günde, Ak Parti’nin adına yakışır hizmetler verecek olan binasını da en mutlu günümüz olan 26 Kasım günü açıyoruz.
Ak Parti’nin, saf ve tertemiz aklığına hizmet aşkına, yenilikçiliğine yakışır bir biçim de ve çok kısa bir sürede yenilediğimiz binamızda 2019 hedeflerimize daha hızlı ve güçlü yürüyeceğiz. Akılla, mantıkla, sabırla çok daha fazla çalışarak hedeflediğimiz noktaya hep birlikte mutlaka geleceğiz.”
Ak Parti Grupbaşkanvekili ve Çanakkale Milletvekili Bülent Turan açılışta yaptığı konuşmada; “bugün Ak Parti Gelibolu İlçe Teşkilatımızın yenilenne binasını açmak için buradayız. Görüyorsunuz bugün seçim yok, 6 ay, 1sene sonra seçim yok. Ama  Gelibolulular bu meydanı yüzlerce kişi ile adete yarın seçim varmış gibi ayakta. Sizi birilerinin iddia ettiği gibi makarna ile kömür ile getiren varmı? Sevmeden gelen var mı? Yok.
Türkiye’nin dört bir tarafında bayrağımız binamız var. Bu halkın büyük ekseriyetle evet dediği referandum geride kaldı. Bundan sonra 50+1’i alan yola devam edecek. Ak Parti şimdiye kadar çok iş yaptı yollar köprüler okullar ama daha fazla çalışacağız, halkımızla paylaşacağız ve 50+1’i ancak Ak Parti alırı dosta düşmana göstericez. 2019 bu sistemin kalıcı veya geçici olacağının bir adımı olacak. 2019 halkı egemenliğinin devam edeceği yada zaman zaman  vesayetçilerin, darbecilerin, basın patronlarının araya giripte bu yürüyüşe engel olacağı sistemin devamı olacak. Artık geride kaldı, öyle çıkıpta pantolonla picamayla hükümete ayar veren basın patronları, Askeri darbeler, FETÖ darbeleri, PKK baskılar geride kaldı. Bu millet ne derse o olacak. Gelibolu ne isterse o olacak. Bizim Allahtan başka, bu milletten başka korkumuz yok derdimiz yok. Bu millet bize devam edin derse, yolumuza devam edeceğiz. Dur derse durucağız. O yüzden burada gördüğüm tablodan büyük mutluluk duydum.
Ak Parti olarak en iyisini biz yapmak zorundayız. Gelibolu’daki en iyi parti binası Ak Parti olacak. Gelibolu ile Lapseki Ak Parti ile CHP demek. Kimse kızmasın, geçin karşıya  boğazın karşısı sahili ile hükümet binası ile, hastanesi ile ve doğalgazı ile Lapseki nerde, 30 yıldan beri yerinde sayan Gelibolu nerde. Burası CHP orası AK Parti. Kaynak aynı. Kişi başına gelen para belli. Hiç kimse bu konuda iktidar partisi onu yapt bunu yaptı demesin. Belediye başkanımızla meclis üyemizle birlikte geldiler Çokal barajının sorunlarını anlattılar, hemen bakanımızla görüştük demedik ki gelenler CHP’lidir diye. CHP’liside Ak Partiliside bu ülkenin evladı. Doğalgaz bir ihtiyaçsa ki ihtiyaç Lapseki ile Gelibolu’nun hadi yürüyün dediğimiz tarih aynı tarih. Lapseki doğalgazın döşemesini neredeyse bitirdi Şubat ayında ilk ateşi yakacaklar. Gelibolu nerede. Daha vurulan kazma varmı. Ben mi kazma vurucam. Herkez işini yapacak. İskele bozukmuş benmi yapacağım. Git takip et işini. Herkes işini iyi yapapcak. Her CHP’li belediyeye kanunlar çerçevesinde hakkaniyet ölçüsünde destek olmaya çalışıyoruz. Bizim için hemşehri var. Biz biliyoruz 15 Temmuz akşamı hainler tarafından yapılan saldırıya CHP’de hayır dedi, MHP’de hayır dedi AK Parti’de hayır dedi. Tüm partiler yeri geldiğinde bu devlete millete sahip çıkıyorlar. Partiler bugün var  yarın yok. Mesel bu ülkenin birliği için çalışmak.
Gelibolu’nun eğitimde sorunları var. Fen Lisesi yoktu. Yaptık . Binasınıda yapacağız. 18 milyon Gelibolu’ya para ayrıldı Eğitim Kampüsü adıyla. Okul, yurt, içersinde spor salonu ve 300 kişilik sinema salonunun beraber olacağı bir kampüse başlayacağız. Köprü dedilerki Lapseki’ye yapılacak. Köprünün iki bacağı var çalışmalara başladık hepiniz hareketi hissetmeye başladınız. Orada bin kişiye yakın istihdam olacak. Buranın ekonomisine büyük katkı sağlayacak. Dediler ki CHP’li belediye olduğu için şantiye burada olmazmış. Bunlar hiç üretim yapmamışlar. Biz çalışmaya devam edeceğiz. Gelibolu derseki biz doğalgazsızlıktan memnunuz, köprünün olmasına rağmen sahilin kötülüğünden memnunuz, biz bu belediyenin yaptığı işlerden memnunuz dersede baş tacı biz kendi imkanlarımız ile büyütmeye devam edeceğiz. Tüm ilçelerimize buna ayak uyduran belediyeler lazım. İskele için 15-20 gün sonra ihale kesileşme süreci bitecek ve Çanakkale demiyorum, Türkiye örnek bir iskele nasıl olurmuş inşallah Gelibolu’da görecek.
Açılışa Çanakkale Milletvekili bülent Turan Çanakkale Ak Parti İl Başkanı Yaşim Karadağ, Çan Belediye Başkanı Abdurrahman Kuzu, Evreşe Belediye Başkanı Ali Kamil Soyuak, partide emeği geçen tüm eski başkanlar, yönetim kurulu üyeleri ve partililer katıldı.  

  Bu haber 3460 defa okunmuştur.
Etiketler

  YORUMLAR YORUM YAP | 0 Yorum
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER SİYASET Haberleri
  HABER ARA
nöbetçi eczaneler
  HABER ARŞİVİ
  HAVA DURUMU
  ANKET Tüm Anketler
Web sitemize nasıl ulaştınız?
  NAMAZ VAKİTLERİ
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI