Bugun...

SODAM’IN YIL SONU SERGİSİ GÖRÜLMEYE DEĞER

Gelibolu Kaymakamlığı Sosyal Dayanışma Merkezinde (SODAM) kurslarda eğitim alan kursiyerlerin yaptıkları çalışmalar yıl sonu sergisinde beğeniye sunuldu. Bu yıl dördüncüsü açılan yılsonu sergisi büyük beğeni topladı.
facebook-paylas
 Tarih: 03-05-2018 05:43:42

SODAM’IN YIL SONU SERGİSİ GÖRÜLMEYE DEĞER

Atatürk Kültür Merkezi’nde açılışı yapılan yıl sonu sergisine; Kaymakam Hakan Kılınçkaya, Belediye Başkanı Mustafa Özacar, Evreşe Belediye Başkanı Kamil Soyuak, İlçe Müftüsü İbrahim Özler, TSO Başkanı Bülent Çetin, Ak Parti İlçe Başkanı Mehmet Gözütok, İyi Parti İlçe Başkanı Ali Rıza Yüzügüler, İlçe Milli Eğitim Müdürü Tahir Karaca, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Türker Erdihan, SODAM Proje Koordinatörü Güzide Dağ ile Kurs Öğretmenleri, Daire Müdürleri, Okul Müdürleri, çok sayıda davetli katıldı.
BAYANLARA BELGE VERDİK
Sosyal Dayanışma Merkezi Proje Koordinatörü Güzide Dağ yaptığı konuşmada; “Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Trakya Bölgesinde dezavantajlı bayanlara yönelik meslek edindirme ve becerilerine yönelik Gelibolu Kaymakamlığı Sosyal Dayanışma Merkezi (SODAM) koordinatörlüğünde gerçekleştirilen kurslarda kursiyerlere belge verdik” dedi.
UYGULAMALI KURSLAR DÜZENLEDİK
Dağ, “SODAM olarak gerçekleştirdiğimiz projelerle uzman eğitimciler tarafından uygulamalı olarak 11 adet kursumuz var ipek koza, sabun, takı, kuaför, cilt bakımı, 
kat-ı, dikiş, sabah ve öğlen olmak üzere step aerobik kurslarımız var.
Ayrıca, kurslara katılan bayan kursiyerlerin çocukları için kreş eğitimini sabah ve öğlen olmak üzere sağladık” diye konuştu.
BİRÇOK ETKİNLİĞE İMZA ATTIK
SODAM’ın açıldığı günden itibaren her yıl düzenlediğimiz kurslara yaklaşık 250 kişinin katıldığını belirten Güzide Dağ, kurslar sonunda kursiyerin belge almaya hak kazandığını söyledi.  Sosyal Dayanışma Merkezinde ayrıca, kanser, kadın sağlığı, aile içi eğitim seminerleri ve telesemi hastalığı hakkında bilgi ile kandil etkinlikleri, belirtti.
KURS ÖĞRETMENLERİNE ÇİÇEK HEDİYE ETTİ
Burada açılan kurslar ve verilen eğitimlerle sadece el becerisi öğrenilmediğinin altını çizen  Koordinatör Dağ, “Aynı zamanda sevgi, saygı ve dostluk gibi kazanımların da elde edildiğini belirtti. Bugün burada kendilerini yalnız bırakmayan tüm davetlilere teşekkür etti. Kurslara katılarak büyük bir emek ve sabır gösteren kursiyerleri de tebrik eden Dağ, emeği geçen kurs öğretmenlerini tek tek kutlayarak, teşekkür etti.
Yılsonu sergisinin açılış kurdelesi Kaymakam Hakan Kılınçkaya, Belediye Başkanı Mustafa Özacar ve kursiyerler tarafından kesilerek, büyük bir itinayla hazırlanan sergi  hayranlıkla gezilerek beğeni topladı.

  Bu haber 3387 defa okunmuştur.
Etiketler

  YORUMLAR YORUM YAP | 0 Yorum
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER GÜNDEM Haberleri
  HABER ARA
nöbetçi eczaneler
  HABER ARŞİVİ
  HAVA DURUMU
  ANKET Tüm Anketler
Web sitemize nasıl ulaştınız?
  NAMAZ VAKİTLERİ
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI