Bugun...

TAMER ALTUNAY; “BARZANİ HADDİNİ VE HUKUKUNU BİLMELİDİR”

Gelibolu Sanayi Sitesi Başkanı Tamer Altunay, Kuzay Irak ve Kuzey Suriye'de yaşanan olaylar ile ilgili olarak basın açıklaması yaptı. Altnay şunları söyledi.
facebook-paylas
 Tarih: 18-09-2017 15:09:43

TAMER ALTUNAY; “BARZANİ HADDİNİ  VE HUKUKUNU BİLMELİDİR”

  Kuzey Irak’ ta ve son gelişmelerle Kuzey Suriye de yaşanan, önceden yıllar öncesi oluşturulan ve planlanan, tek amacı İsrail’e destek olacak, güvence olacak, KİRALIK BİR DEVLET kurmak politikası, BARZANİ’ NİN; bağımsızlık referandumu isteği ile su üstüne çıktı. Su üstünde olan artık alenen görünen bu isteme başta Türkiye olmak üzere İran,Irak ve bölge ülkeleri ,,,,,,,,yalandan Amerika ve bazı batılı ülkeler karşı çıkıyor veya çıkıyor gözüküyorlar.
  Bu istek en çok Türkiye’ yi ilgilendiren ve tehdit eden bir istektir.
  Devletimiz, Barzani’ ye karşı Irak’ ta ki yasal kimliğinden dolayı bugüne kadar fazlası ile hoşgörülü ve dost elini uzatmış, ekonomik iş birliği bile yapmıştır.
  Türkiye ve Türk Milleti bu hoşgörüyü tarih boyunca tüm Uluslara göstermiştir.
   Ancak; dost bildikleri yanlış yaptığı zamanda yanlış yapanların sonları da tarihte bellidir. Sonları hüsran olmuştur. DÜNYANIN EN BÜYUK ORDULARINDAN BİRİ OLAN TÜRKİYE, SADECE 3 DÖNEM ÖNCEKİ ASKERİNİ GERİ ÇAĞIRSA TÜM BÖLGEDE BİR METRE KARE BOŞ BIRAKMAYACAK GÜCE SAHİP OLDUKLARINI BİLMİYORMU BU GAFİLLER.
 Barzani bu tutumundan derhal vazgeçmeli, geçmediği taktirde de sonuçlarına şimdiden katlanmalıdır. BU UYARILARIMIZ EGEDEKİ ADALARIMIZA YANLIŞ TUTUM İÇİNDE BULUNAN, FÖTÖ HAİNLERİNİ İÇİNDE BARINDIRANLAR,,,, İÇİNDE   BİR UYARI OLSUN. BU MİLLET MUSTAFA KEMAL ATATÜRK’ ÜN ve TÜRK MİLLETİNİN KANIYLA ÇİZDİĞİ SINIRLARIMIZDAN BİR ÇAKIL TAŞI BİLE ASLA KİMSEYE VERMEZ. 
 Yaptığı bu hareketle kendi bölge halkını sıkıntıya soktuğu gibi, Türkiye Cumhuriyeti içindeki T.C. vatandaşı olan tüm doğu kökenli kardeşlerimizin de tepkisini alacaktır. Burada ısrarcı olursa Devletimiz gereğini mislisi ile yapacağından endişemiz yoktur, çünkü bu istek tamamıyla bizi bölmek, parçalamak, iç kargaşa çıkarmanın habercisidir. Bu duruma devletimiz asla müsaade etmeyecektir.    

  Bu haber 945 defa okunmuştur.
Etiketler

  YORUMLAR YORUM YAP | 0 Yorum
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER GÜNDEM Haberleri
  HABER ARA
nöbetçi eczaneler
  HABER ARŞİVİ
  HAVA DURUMU
  ANKET Tüm Anketler
Web sitemize nasıl ulaştınız?
  NAMAZ VAKİTLERİ
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI