Bugun...

BALIKHANE’DE TEK TİP ETİKET UYGULAMASI BAŞLATILDI

Gelibolu Belediye Başkanı Mustafa Özacar’ın talimatı ile Gelibolu Belediyesi'nin sorumluluk sınırları içerisinde kalan bölgelerde kurulan balık pazarlarında tek tip fiyat etiketi uygulaması başlatıldı.
facebook-paylas
 Tarih: 10-07-2017 17:56:26

BALIKHANE’DE TEK TİP ETİKET UYGULAMASI BAŞLATILDI

Bu bağlamda Gelibolu Belediyesi tarafından yaptırılan plastik fiyat etiketleri Zabıta ekipleri tarafından üstlerine fiyatlar yazılarak tezgahlara koyuldu.
Belediye Başkanı Mustafa Özacar, bu uygulama sayesinde hem balıkhane esnafının rahat edeceğini, hem de alışveriş yapan vatandaşların aldıkları ürünün fiyatını rahatlıkla görebileceğini söyledi.
Başkan Özacar, ayrıca bu uygulamanın ilçemizde bir ilk olduğunu, her esnafın bu etiketleri koymak zorunda olduğunu bildirdi.
Üzerinde “Gelibolu Belediyesi logosu, ürünün türü, birimi ve fiyatı” yazılarının bulunduğu ve yaptırılan plastik etiketler geçtiğimiz Cuma günü Gelibolu Belediyesi Zabıta Müdürlüğü personeli tarafından tüm tezgahlar tek tek gezilerek esnaflara ücretsiz olarak teslim edildi.
Bu uygulamanın çok güzel olduğunu kaydeden balıkhane esnafları, etiketleri ücretsiz olarak kendilerine dağıttırdığı için Belediye Başkanı Mustafa Özacar’a teşekkür ettiler.  

  Bu haber 966 defa okunmuştur.
Etiketler

  YORUMLAR YORUM YAP | 0 Yorum
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER GÜNDEM Haberleri
  HABER ARA
nöbetçi eczaneler
  HABER ARŞİVİ
  HAVA DURUMU
  ANKET Tüm Anketler
Web sitemize nasıl ulaştınız?
  NAMAZ VAKİTLERİ
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI