|
Tweet |
İlçemizde ekmek ve simit fiyatlarında yeni bir düzenleme yapıldı. Gelibolu Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ahmet Nalbant, yaptığı açıklamada, 200 gram olarak satılan ekmeğin gramajının 240 grama çıkarıldığını ve fiyatının 10 TL'den 15 TL'ye yükseltildiğini duyurdu. Aynı zamanda simit fiyatlarında da artış yaşandı. Daha önce 12,5 TL'den satılan simit, yeni fiyat uygulamasıyla 15 TL'den satışa sunulacak.
Gramaj Artışı ve Yeni Fiyatlar Onaylandı
Ahmet Nalbant, geçtiğimiz haftalarda Ticaret Bakanlığı'na iletilen yeni fiyat ve gramaj uygulamasının onaylandığını belirtti. Bugünden itibaren geçerli olacak yeni düzenlemeye göre, 200 gram olarak satılan ekmek, 240 grama çıkarılarak 15 TL'den satılacak.
Vatandaşların Tepkisi Merakla Bekleniyor
Fiyat artışı, özellikle temel gıda ürünlerinde vatandaşların bütçesini doğrudan etkileyecek bir durum olarak öne çıkıyor. Gelibolu halkı, yeni fiyatlar karşısında nasıl bir tutum sergileyeceği merak konusu olurken, esnaf ise artan maliyetler karşısında bu düzenlemenin gerekli olduğunu vurguluyor.
Haber: Caner AKŞİT
ATATÜRK’ÜN YOLU ULUSAL EGEMENLİK
İNGİLİZCE BİLMEDİĞİNİZ İÇİN KAÇIRDIKLARINIZ NELERDİR?
Hiç Ölmeyecekmiş Gibi Yaşıyoruz..
GELİBOLU’YU YAZMAK
Gelibolu’da Unutulmayan Kahramanlar: Seyyar Jandarma Taburu Anması
2025 BİTERKEN
Gelibolu’da Yelkenler Fora